Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 5, 2007

Deze week:


'Niks is onmogelijk voor wie gelooft'

Dominee Schuller senior ontvangt aanstaande zondag de Koreaan In-Hong Cha. Hij is assistent hoogleraar in de muziek, hoofd concertkunde, eerste violist in het strijkkwartet van de faculteit en dirigent van het orkest van de Wright-universiteit in Ohio. Hij heeft recitals gegeven in New York, Cincinnati en Seoul. Hij heeft opgetreden met het Hongaars kamerorkest en het orkest van het conservatorium in New York. Hij heeft vaak als gast meegedaan aan de masterclass van Itzhak Perlman. Dat heeft hij allemaal bereikt, ondanks dat hij in een rolstoel zit door polio. In-Hong Cha's geestdrift en muziek zijn niet beperkt door z'n rolstoel, overstijgen de jaren van pijn en bewijzen zijn publiek dat niks onmogelijk is voor wie gelooft.

Presentator Jan van den Bosch spreekt met Regina Mac-Nack, die vertelt over een gebeurtenis die haar leven voorgoed veranderde. Door een medische blunder verloor zij haar ongeboren baby en raakte zij gehandicapt. Zij beloofde zich voor Gods werk in te zetten als Hij haar genas. En het wonder gebeurde! Zij kon zich weer vrij bewegen en loste haar belofte aan God in. Dominee Robert Anthony Schuller vertelt ons in zijn preek hoe God ons draagt als we een moeilijke tijd doormaken.
[Naar begin]


Heeft u al gestemd?

Breng nu uw stem uit! Vorige week kon u lezen dat RTL5 - en daarmee Hour of Power - mogelijk van de kabel verdwijnt in Zuidoost Brabant. De programmaraad aldaar adviseert dat tenminste. Kabelmaatschappijen hoéven dat advies niet per se over te nemen...

Mogelijk brengt een massale steun voor RTL5 de programmaraad op andere gedachten! Breng daarom nu uw stem uit, als u dat vorige week nog niet gedaan heeft.

Het is een bijzonder eenvoudige handeling, die voor onze broeders en zusters in de 'bedreigde' regio van grote waarde kan zijn! (U kunt slechts één keer uw stem uitbrengen.)

Ja, ik wil dat RTL5 op de kabel blijft!
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Wij sturen u graag dominee Robert H. Schullers boek 'Het geheim achter geluk' toe als blijk van dank.


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB