Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 8, 2007

Deze week:


Dominee Schuller in april naar Nederland!

Dominee Schuller In april komt dominee Robert Anthony Schuller naar Nederland. Bij zijn kennismaking met de Nederlandse kijkers in december 2005 was hij geraakt door de warme sfeer en beloofde naar ons land terug te keren. Dat bezoek is nu aanstaande. En u kunt hem ontmoeten!

Op zaterdag 28 april zijn er twee speciale bijeenkomsten in de Loolaankerk te Apeldoorn: om 15.00 en 20.00 uur. Gaat u ’s avonds liever de straat niet op, dan is de middagdienst een prachtige gelegenheid! De volgende dag, zondag 29 april, bent u om 20.00 uur welkom in de prachtige Pieterskerk in Leiden.

Pianist en dirigent Jan Mulder zal zich inzetten in deze bijzondere kerkdiensten met dominee Schuller en diens vrouw Donna. Mulders ‘ster is rijzende’ en daarom zijn wij blij dat hij bij deze bijeenkomsten van de partij wil zijn. Bovendien verzorgt een groot koor een aantal prachtige liederen en u zult beslist genieten van het spel van violist Robert Cekov en het Power Quintet.

Alles op een rijtje:
Zaterdagmiddag 28 april om 15.00 uur: Loolaankerk, Apeldoorn
Zaterdagavond 28 april om 20.00 uur: Loolaankerk, Apeldoorn
Zondag 29 april om 20.00 uur: Pieterskerk, Leiden

Bijdrage in de kosten: € 12,-
De zalen gaan één uur voor aanvang open.

Reserveer nu uw plaatsen op onze website en beleef Hour of Power live, met dominee Schuller, prachtige muziek en dat in eigen land! Een unieke ervaring!
[Naar begin]


Herstel uw vervlogen dromen

Als vaste kijker van Hour of Power wordt u wekelijks verwend met mooie muziek, zo ook aanstaande zondag! Het bijzondere van muziek is dat het vaak direct tot ons hart doordringt, dwars door alle obstakels heen. Dominee Schuller senior verzorgt de schriftlezing uit de geliefde psalm 139, waarna Nita Whitaker het prachtige lied 'Still I Rise' zingt. Het Crystal Cathedral koor zingt aansluitend daarop het lied 'Beautiful River'. De uit vijf broers bestaande boyband The Katinas zingt daarna het lied 'Thank You'.

Dominee Schuller spreekt over het thema 'Herstellen van vervlogen dromen' en baseert zich op het leven van Nehemia. Een fragment: "Nehemia wordt geportretteerd als een dromer van dromen. Ik denk aan mijn dromen en u denkt aan uw dromen. U denkt aan de plannen die God met u heeft, het doel van uw leven. Als we naar Gods droom voor Nehemia kijken, denken we: dat is echt onmogelijk. We hebben het over een man die als slaaf is geboren in Babylon. Hij droomde ervan om naar Jeruzalem te gaan om de stadsmuren te herbouwen. Onvoorstelbaar. Onmogelijk. Dat lukt in geen miljoen jaar. Tenzij God Zich ermee bemoeit en wonderen verricht."

Deze dienst is een herhaling van zondag 1 februari 2004.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Wij sturen u graag dominee Robert H. Schullers boek 'Het geheim achter geluk' toe als blijk van dank.


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB