GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 10, 2007

Deze week:


Laatste kans: reserveer nu uw toegangskaarten
as. donderdag persoonlijke ontmoeting met Daniel Rodriguez

Daniel Rodriguez en Angelique in actie tijdens de kerstconcerten van 2006 U kunt nog steeds toegangskaarten reserveren voor het extra ingelaste concert van Daniel Rodriguez, Jan Mulder en Angelique. Ook zullen de Mulder Boys en fluitiste Mieke Keizer hun medewerking verlenen aan een onvergetelijke muzikale avond. Morgenavond, donderdag 8 maart, treden zij samen op tijdens een intiem concert in de concertzaal van pianist Jan Mulder in Echteld.

Datum:
Donderdag 8 maart a.s. om 20.00 uur
Locatie:
Concertzaal bij pianist Jan Mulder thuis, naast kasteel Wijenburg te Echteld (vlak bij Rhenen)
Prima bereikbaar via de A15, afslag Echteld
Tarief:
€ 35,00 i.p.v. € 45,00
(u ontvangt bovendien een programmaboekje, drankjes, signeersessie, 'meet & greet' met de artiesten en een gereserveerde plaats)
Programma:
Klassiek, licht klassiek en populair
Reserveer direct!
Bel met 0344-641321 of mail naar miller.music@wxs.nl

Op onze website kunt u alvast luisteren naar een nummer gezongen door de Amerikaanse bariton Daniel Rodriguez.
[Naar begin]


"Gebed was zijn enige uitweg"

Dominee Robert Anthony Schuller ontvangt twee overlevenden van de orkaan Katrina, die een spoor van dood en verderf achterliet. Rory en Angela Martin vertellen hoe God hen nabij was in bange momenten en hen behoedde voor de gevaren van het natuurgeweld.

Presentator Jan van den Bosch spreekt met Christa Rosier. Christa verloor haar zoon Ephraïm toen hij veertien jaar oud was. Hij leed aan een zeldzame ziekte (slechts 200 mensen op de hele wereld lijden eraan) waarbij hij 24 uur per dag leed aan de ergste pijnen. Er verschenen rode plekken op zijn voeten en benen die gaandeweg bedekt raakten met brandblaren. "Soms lag hij in het ziekenhuis en belde hij ons op, omdat hij zo'n vreselijke pijn had. En dan wilde hij dat we met hem gingen bidden. Dat was op een gegeven moment echt zijn enige uitweg. Niet dat het gebed de pijn wegnam, maar het zorgde er wel voor dat hij de pijn kon dragen." Nu vecht Christa voor haar eigen leven, want zij kreeg te horen dat zij kanker heeft. Een indrukwekkend gesprek over de kracht van gebed.

Dominee Schuller vervolgt zijn prekenserie over het twaalfstappenplan. "Vandaag gaan we het hebben over de stappen 6 en 7. Stap 6 luidt: 'Ik stel mezelf er volledig voor open dat God al m'n tekortkomingen wegneemt en de noodzakelijke veranderingen in m'n leven bewerkstelligt.' En stap 7: 'Ik zal God nederig vragen m'n tekortkomingen weg te nemen.' En we merken dat God in staat is wonderen te verrichten en ons die zekerheid te geven die Hij ons wil laten voelen."

Voor een overzicht van alle twaalf stappen kunt u terecht op onze website.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Wij sturen u graag dominee Robert H. Schullers boek 'Het geheim achter geluk' toe als blijk van dank.


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB