Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 20, 2007

Deze week:'Dit is een dag van de heilige Geest'

Als kijker van Hour of Power weet u dat de titel van het programma zijn naam eer aan doet. Het is voor honderdduizenden een Uur van Kracht, onmisbaar voor de week die komt. Dus u bent al heel wat gewend (of misschien zelfs wel vèrwend).

Robert 'Evel' Knievel De dienst van aanstaande zondag wordt zo mogelijk nog indrukwekkender, krachtiger dan anders. Dominee Schuller senior ontvangt Robert 'Evel' Knievel, Amerika's legendarische durfal op de motorfiets. Zijn heldhaftige stunts brachten hem roem, heel veel geld en alles wat een mens zich maar kan wensen.

"Ik had op een gegeven moment zelfs twéé vliegtuigen. Dan vloog ik in het ene naast het andere, gewoon om mijn naam op de zijkant te kunnen zien. Maar het was allemaal materialistisch en Jezus Christus ontbrak in mijn leven!" Vrienden en familie hebben jarenlang voor hem gebeden, dat hij God zou leren kennen.

Robert 'Evel' Knievel Onder Knievels meest bijzondere stunts waren een sprong van ruim 46 meter over de fonteinen voor Ceasar's Palace in Las Vegas en een sprong over 13 bussen in het Wembley Stadion in Londen. Volgens het Guiness Book of World Records staat ook het record voor het breken van de meeste botten op zijn naam, dat waren er namelijk 35!

Enige tijd geleden belde hij dominee Schuller op om hem te vertellen dat hij in Jezus Christus gelooft als zijn Verlosser. Aanstaande zondag kunt u zien hoe de motorheld zijn hart aan Jezus geeft en ten overstaan van 30 miljoen kijkers wereldwijd gedoopt wordt. Daarbij geeft hij een bijzonder indrukwekkend getuigenis, een verhaal dat u en anderen in uw omgeving mag inspireren.

Dominee Robert Anthony Schuller, drie weken geleden nog in Nederland, voelde de kracht van de heilige Geest zó sterk dat hij mensen die hun hart aan Jezus wilden geven, doopte in de dienst. "Dit is een dag van de heilige Geest." Ruim vierhonderd mensen kwamen naar voren, zó veel dat maar liefst vier andere dominees, verbonden aan de Crystal Cathedral, moesten assisteren. Ook al zit u voor het scherm op duizenden kilometers afstand, voor uw gevoel maakt u deel uit van deze bijzondere plechtigheid. Niet veel woorden, maar pure kracht.

Gunt u anderen ook zo'n geestelijke stimulans, vertel het dan door. Wijs anderen op deze bijzondere dienst, zodat ook zij Gods liefde en kracht voor mensen mogen ervaren.

Hour of Power, zondagmorgen van 9 tot 10 op RTL5
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Het positieve gezin', geschreven door Arvella Schuller of dominee Robert H. Schullers dagboek 'Hours of Power'. U mag kiezen.

Het positieve gezin, geschreven door Arvella Schuller Hours of Power van dominee Schuller sr.

> > > Ja, ik word donateur!

Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB