Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 26, 2007


Laatste interview majoor Bosshardt bij Hour of Power

Aanstaande zondag is om 9.00 uur in Hour of Power het laatste interview dat majoor Bosshardt gaf, te zien. Zij koesterde warme gevoelens voor Hour of Power. De majoor werkte regelmatig mee aan het programma. Het gesprek werd kort voor haar overlijden opgenomen in haar eigen appartement door de presentator van het programma Jan van den Bosch, die de luitenant-kolonel van het Leger des Heils regelmatig bezocht in haar woning in Amsterdam. Tijdens een van de laatste ontmoetingen liet zij hem weten graag nog iets voor de camera te willen zeggen.

Majoor Bosshardt


Het werd een intiem gesprek waarin zij terugkeek op haar leven: "Ik ben dankbaar, ik heb een mooi leven gehad. Ik ben niet volmaakt geweest, maar ik geloof dat ik toch m'n best heb gedaan." Ook vertelt zij over het eeuwig leven waarin zij een sterk geloof had en waar zij ook naar verlangde: "Ik geloof in God en in het eeuwig leven. Hoe het precies zit, weet ik niet, maar ik denk in ieder geval dat het een land van rust en vrede is."

Na het gesprek vangt onze reguliere uitzending aan.

Op internet:
In Memoriam van Hour of Power
Leger des Heils
majoorbosshardt.nl: Hier kunt u het condoleanceregister tekenen [Naar begin]


Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollÚdig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Het positieve gezin', geschreven door Arvella Schuller of dominee Robert H. Schullers dagboek 'Hours of Power'. U mag kiezen.

Het positieve gezin, geschreven door Arvella Schuller Hours of Power van dominee Schuller sr.

> > > Ja, ik word donateur!

Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB