Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 29, 2007

Deze week:Van iedereen houden

Dominee Robert Anthony Schuller ontvangt aanstaande zondag Ruth Graham, dochter van dominee Billy Graham. Ruth vertelt dat het belangrijkste wat zij van haar vader geleerd heeft, is: vertrouw in alles op God.

Het koor van de Crystal Cathedral Het koor van de Crystal Cathedral zingt een uniek, speciaal voor deze dienst aangepast lied: psalm 23. Don Neuen, dirigent: 'De componist van dit muziekstuk heeft deze week nog het slot aangepast om het zo een groots, krachtig slot te geven. En dat hoort natuurlijk bij zo'n krachtige psalm!'

Presentator Jan van den Bosch praat met evangelist Peter Scheele. 'Nou, zelf noem ik me een grote Jezus-fan. Hij is zo'n interessante persoonlijkheid en dat Hij gestorven is voor onze zonden, ja, dat is onvoorstelbaar!' Peter is medeverantwoordelijk voor de website www.waaromjezus.nl, een internetcursus over het christelijk geloof. 'Kijk maar eens op de website, misschien is het wel wat voor je.'

Dominee Schuller vervolgt zijn prekenserie over psalm 23, een van de meest geliefde psalmen. Hij vertelt dat wij Jezus mogen volgen en dat dat ook een opdracht is. 'Jezus wil graag dat wij een voorbeeld van Hem zijn voor de mensen om ons heen. Hij roept ons op om van iedereen te houden.'

De prekenserie over Psalm 23 wordt deze zomer op veler verzoek herhaald.
Deze dienst werd eerder uitgezonden op 25 juni 2006.

[Naar begin]


Zelfs al ga ik door een dal...

Zelfs al ga ik door een dal... Bestel nu de dvd of video met de prekenserie over Psalm 23. Alle zeven preken bij elkaar, een haast onuitputtelijke bron van bemoediging. Of kies voor het boek dat dominee Robert A. Schuller over deze psalm schreef. In tien stappen voert hij u door Psalm 23 waarbij blokkades voor herstel opgeruimd worden.

U vindt de dvd, de video en het boek op onze website.
[Naar begin]


Help mee als vrijwilliger

Word jij onze nieuwe telefonist? Wij zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste Hour of Power kijkers die zich vanuit hun betrokkenheid met de uitzendingen willen inzetten als vrijwilliger. Op dit moment hebben wij dringend behoefte aan telefonisten. Heb je een prettige telefoonstem en een hart voor mensen en woon je binnen een straal van 50 kilometer van Laren (nabij Hilversum), dan is dit misschien iets voor jou!

In deze functie ben je het visitekaartje van Hour of Power, een leuke en uitdagende job. Ben je geďnteresseerd, neem dan contact op met Inge Neijndorff: 035-5380588 of per e-mail.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollédig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Het positieve gezin', geschreven door Arvella Schuller of dominee Robert H. Schullers dagboek 'Hours of Power'. U mag kiezen.

Het positieve gezin, geschreven door Arvella Schuller Hours of Power van dominee Schuller sr.

Ja, ik word donateur!

Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB