Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 31, 2007

Deze week:



'Hij maakt ons nieuw'

Presentator Jan van den Bosch ontvangt Ed en Annelies Voerman, twee kijkers die het denken vanuit mogelijkheden dagelijks toepassen.

Dominee Robert Anthony Schuller vervolgt zijn prekenserie over psalm 23. Een fragment: 'De Heer is mijn herder. Dat betekent dat als ik in moeilijkheden verzeild raak, als ik er echt een puinhoop van heb gemaakt, dat er dan één plek is waar ik heen kan gaan. Er is één plek waar ik weer tot mezelf kan komen. En er is één plek waar er van me gehouden wordt, waar ik gereinigd word en er voor me gezorgd wordt. En als een herder komt Hij me tegemoet en omhelst Hij me. En Hij maakt ons nieuw. Hij vertroost ons. Dus we moeten constant vasthouden aan die hoop.'

De prekenserie over Psalm 23 wordt deze zomer op veler verzoek herhaald.
Deze dienst werd eerder uitgezonden op 3 september 2006.

[Naar begin]


Vakantiehulp gezocht

Om de administratieve werkzaamheden op ons kantoor in Laren ook in de zomerperiode optimaal doorgang te laten vinden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste vakantiehulp die ons wil helpen met het invoeren van gegevens in onze database.

Wanneer?
Zo snel mogelijk. Om jouw reistijd te beperken, strekt het tot aanbeveling dat je binnen een straal van 50 kilometer van Laren (vlakbij Hilversum) woont. Wij hanteren reguliere kantoortijden: van 08.30 tot 17.00 uur.

Profiel

  • MBO-niveau
  • Uitstekende beheersing van MS Office
  • Goed cijfermatig inzicht
  • Nederlands: uitstekend
Aanbod

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een prettige, informele werksfeer
  • De kans mee te werken aan de verkondiging van het evangelie
Reageren
Wil je voor deze functie in aanmerking komen, stuur dan voor aanstaande woensdag een e-mail met jouw motivatie voor dit werk en overige relevante gegevens naar Peter Joseph.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

Hour of Power zoekt enthousiaste kijkers die de wekelijkse uitzendingen op RTL5 willen ondersteunen als donateur. Omdat wij geen subsidies van de overheid ontvangen, is het voortbestaan van dit programma vollÚdig afhankelijk van de steun van kijkers.

... en help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Vindt u het belangrijk dat Hour of Power op televisie te zijn blijft? Word dan nu donateur. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Het positieve gezin', geschreven door Arvella Schuller of dominee Robert H. Schullers dagboek 'Hours of Power'. U mag kiezen.

Het positieve gezin, geschreven door Arvella Schuller Hours of Power van dominee Schuller sr.

Ja, ik word donateur!

Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB