GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 43, 2007


Waar is uw vreugde?

Nick Vujicic met zijn hondje Zondag kunt u kijken naar een wel heel krachtig Hour of Power. De preek krijgt u van de arm- en beenloze Australiër Nick Vujicic. Hij was eerder te gast in de Crystal Cathedral en maakte toen grote indruk. Nu is hij terug. Dominee Schuller introduceert hem: "In 1983 verheugden Nicks ouders zich op het mooiste moment van hun leven: De geboorte van hun zoon. Ze waren verbijsterd toen hij geen armen en benen bleek te hebben. Waar was God in deze tragedie? Nick en zijn ouders smeekten dat God hem armen en benen zou geven. Maar God verhoorde hun gebeden met een nog groter wonder. Vandaag komt Nick ons vertellen dat hij waarlijk een godswonder is."

Nick Vujicic: "De brief aan de Filippenzen is een ideaal boek om moed uit te putten. Je ziet hoe Paulus beproevingen doorstaat en toch God dankt. Er staat: 'Laat de Heer uw vreugde blijven; ik zeg u nogmaals: wees altijd verheugd.' Daar staat dat we moed moeten houden en altijd verheugd moeten zijn. Kan dat? Ik vraag u vandaag: waar is uw vreugde?"

Psalm 105 (zondag in Hour of Power)

Loof de Heer, roep luid zijn naam.
Maak zijn daden bekend onder de volken.
Zing en speel voor Hem.
Spreek vol lof over zijn wonderen.
Beroem u op zijn heilige naam.
Wees blij van hart, u die de Heer zoekt.
Zie uit naar de Heer en zijn macht.
Zoek voortdurend zijn nabijheid.
Gedenk de wonderen die Hij heeft gedaan.
Hij is de Heer, onze God.
Loof en dank de Heer, want Hij is goed.
Zijn liefde houdt voor eeuwig stand.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB