Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 44, 2007

Deze week:Meiden van X6 in Hour of Power

Eduardo Verastegui Dominee Schuller senior ontvangt Eduardo Verastegui (zie foto) in de Crystal Cathedral. Hij is bekend geworden als Latino-acteur en speelde onder meer in de succesvolle serie CSI Miami. Hij staat op de lijst van 50 mooiste mensen van People Magazine Mexico, maar Eduardo wilde meer." Alle talenten die God mij had gegeven, gebruikte ik heel egoïstisch. Ik heb maandenlang gehuild tot ik Hem vroeg me te vergeven. Dat was de mooiste deal. Want niet alleen bracht Hij me tot inkeer. Hij werd het middelpunt van m'n leven, m'n beste vriend. Hij veranderde me. Hij schiep mij opnieuw."

X6 In het wekelijkse Nederlandse interview spreekt presentator Jan van den Bosch met de meiden van X6 (zie foto). De zes (hoe kan het ook anders) treden op tijdens de Hour of Power kerstconcerten van 11 tot en met 19 december en zien daar erg naar uit. De zes vriendinnen leerden elkaar op jonge leeftijd in de kerk kennen. De muzikale loopbaan van Sanne, Roos, Loïs, Amber, Daniëlle en Ryanne kwam in een stroomversnelling terecht toen zij bij de talentenshow X-factor (van RTL4) als Beste Groep eindigden!

Voor meer informatie over de kerstconcerten kunt u terecht op de speciale website www.kerstconcerten2007.nl of reserveer direct uw toegangskaarten.
[Naar begin]


'Ik sta hier niet door m'n achternaam'

Aanstaande zondag preekt Robert Vernon Schuller (zie foto), de zoon van hoofdpredikant Robert Anthony Schuller. Vooraf introduceert hij zichzelf:

Robert Vernon Schuller "Ik ben Robert Schuller. Of Bobbie, of Robbie of Brobbie of Robob. Niemand weet hoe hij mij moet noemen. Iets over mezelf. Ik kwam hier vier jaar geleden met een specifiek doel. Ik was gefrustreerd door de moderne kerk en de manier waarop zij communiceerde met postmoderne jongeren. Daarom werd ik studentenpredikant en we begonnen klein. En dat ontwikkelde zich tot de jeugdkerk die we hier hebben. Ik verzeker u dat ik hier sta door Gods Geest, niet door m'n achternaam. Dat geloof ik. En ook dat die Geest vandaag tot ons kan spreken."

Robbie preekt over het deel uit Jezus' Bergrede waar Hij zegt dat wij 'het zout der aarde' zijn en 'het licht der wereld.'
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB