Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 47, 2007

Deze week:Hou van mensen

Dominee Robert Harold Schuller spreekt met Jason Illian, die het tot zijn missie gemaakt heeft internet veiliger te maken voor kinderen. Hij schreef er een boek over: 'MySpace for Kids'. "Het boek is bestemd voor ouders. Een kind weet al alles van MySpace. Maar u niet, helaas. Daarom ben ik hier, om mensen te leren een online netwerk op te bouwen en om ze te leren met andere ouders en ook met je kinderen te werken. Vroeger hadden we bijvoorbeeld maar één computer op school. Nu maken kleuters al webpagina's. We moeten dit communicatiemiddel leren gebruiken en het kan 'n fantastisch medium zijn".

Johan Huibers met op de achtergrond zijn Ark Jan van den Bosch praat met Johan Huibers (foto), beter bekend als de man van de Ark van Noach. Niet de echte natuurlijk, maar zijn zelfgemaakte replica. Dit schip trekt bezoekers uit de hele wereld en op die manier weet Johan de aandacht op het geloof te vestigen. En dat is waar het hem allemaal om te doen is.

Dominee Robert A. Schuller gaat verder met de driedelige prekenserie 'Ken God; Hou van mensen; Dien je naaste'. Deze week deel twee: 'Hou van mensen'. Een fragment: "God verhoort onze gebeden. Als wij als onvolmaakte mensen met al onze fouten ervoor kiezen om als doel God de Heer lief te hebben met heel onze ziel, ons hart en ons verstand, zal God ons gebed verhoren. Hij verlost ons, Hij redt ons. Heb God lief met heel uw hart, ziel en verstand en heb uw naaste lief als uzelf. Dat is het tweede gebod dat we voor ogen moeten houden. Om anderen lief te hebben, zoals Hij ons heeft liefgehad."
[Naar begin]


Na Apeldoorn ook Rotterdam uitverkocht

Dat de Hour of Power kerstconcerten inmiddels een bekend evenement zijn geworden, blijkt uit de overweldigende belangstelling voor de toegangskaarten. Vorige week berichtten we u dat de kaarten voor het concert in Apeldoorn uitverkocht waren; nu zijn ook alle kaarten voor het concert in de Rotterdamse Loolaankerk uitverkocht. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare toegangskaarten:

DatumPlaatsGP
Di 11-12:Naarden, Grote KerkEnkeleGEEN
Do 13-12:Amsterdam, De MeervaartEnkeleVoldoende
Vr 14-12:Apeldoorn, De Grote KerkGEENGEEN
Za 15-12:Roermond, St. Christoffelkath.VoldoendeEnkele
Ma 17-12:Leiden, PieterskerkVoldoendeVoldoende
Di 18-12:Drachten, De BethelVoldoendeVoldoende
Wo 19-12:Rotterdam, LaurenskerkGEENGEEN
(G = Gewone kaarten en P = Podiumkaarten)

Alternatieven
Woont u in de omgeving van Apeldoorn of Rotterdam en wilt u toch graag naar een van de kerstconcerten? Kies dan een van de andere plaatsen en maak er een gezellige dag van. Op www.kerstconcerten2007.nl vindt u - naast allerlei andere informatie - links naar de plaatselijke VVV-kantoren voor tips in de omgeving!

Of reserveer direct.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB