Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 1 2008

Deze week:Op eigen schoenen lopen

Dominee Schuller senior ontvangt acteur en regisseur Tyler Perry in de Crystal Cathedral. Tien jaar geleden was Terry straatarm en dakloos. Hij leefde in Atlanta op straat. Pas toen Tyler leerde vergeven, heeft hij Gods zegen ervaren. "God stelde me op de proef om te zorgen dat ik het rechte pad zou volgen en altijd gehoor zou geven aan Hem."

Leo Fijen Jan van den Bosch spreekt met Leo Fijen, presentator en eindredacteur van het KRO-programma Kruispunt. Leo spreekt openhartig over het overlijden van zijn vader en de steun die hij daarbij ontleende aan zijn geloof. Hij stopte tijdelijk met werken om fultime bij zijn vader te zijn en er vr hem te zijn. Iedere morgen, middag en avond baden zij gezamenlijk. "Dan merk je dat er bijna een wind gaat waaien door je ziel en dat die wind ruimte maakt, waardoor er rust komt."

Dominee Robert A. Schuller preekt over het thema 'Op eigen schoenen lopen'. "Wij moeten dit goed beseffen: God wil dat we op onze eigen schoenen lopen. Daartoe geeft Hij ons allemaal talenten gegeven om mee te werken en om erachter te komen wat Gods plan is met ons leven."
[Naar begin]Nu ook om 8.00 uur op RTL5


Vanaf zondag ook om 8.00 uur!

Het nieuwe jaar begint meteen goed: vanaf aanstaande zondag heeft Hour of Power namelijk twee uitzendingen achter elkaar! U kunt dan naast de uitzending die u gewenst was - om 9.00 uur - ook om 8.00 uur naar Hour of Power kijken. Dit is een uitkomst voor mensen die voorheen tijdens de uitzending naar hun eigen kerk gingen en de uitzending daardoor niet in z'n geheel konden bekijken. En het belangrijkste: door deze dubbele uitzending zullen meer nietsvermoedende zappers kennis maken met de boodschap van Jezus Christus! Wij ervaren hierin Gods leiding en gaan met vertrouwen en enthousiasme 2008 in.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB