Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 6 2008

Deze week:Geloof het! Zie het!

Lynda Randle Dominee Robert Harold Schuller ontvangt Lynda Randle in de Crystal Cathedral. Lynda had een christelijke vader en moeder en was een van zeven kinderen in een buurt waar heel erge dingen gebeurden: messen, kogels en doden. Ze heeft Jezus Christus aanvaard en haar geloof is sterker dan ooit. Ze maakt wonderen van haar wonden.

Jan van den Bosch spreekt met Johann en Anneke van den Noort. Zij ontmoetten elkaar op internet, waar bleek dat zij allebei naar Hour of Power keken. Nu zijn Johann en Anneke getrouwd en één van hun gezamenlijke passies is hun geloof in Jezus Christus.

Dominee Robert Anthony Schuller start een nieuwe prekenserie. Het thema hiervan is: 'Geloof het! Zie het!' Dominee Schuller: "Als u het gelooft, zult u het zien. Het begint met geloven. Het geloof legt de grondslag voor alles waarop we hopen; het overtuigt ons van de waarheid van wat we niet zien."
[Naar begin]Een presentje voor twee minuten van uw tijd

Hour of Power wil elke week opnieuw vertellen over Gods liefde voor zijn kinderen. Omdat deze boodschap iederéén aangaat, doen we dat op verschillende manieren. We proberen een optimaal bereik te ontwikkelen door onder andere uit te zenden op een landelijke zender, op een digitaal televisiekanaal en via streaming video op internet. Een programma uitzenden kost geld en daar willen wij verstandige keuzes in maken. Daarom horen wij graag van u waar, wanneer en hoe vaak u naar Hour of Power kijkt.

We nodigen u uit om mee te doen aan een kort onderzoekje bestaande uit zes eenvoudige vragen, iets wat nog geen twee minuten tijd kost. De resultaten van het onderzoek helpen ons bij onze gezamenlijke missie zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap van Jezus Christus. Als dank voor uw deelname sturen wij u graag een presentje toe: de schitterende kalender voor 2008 met bij iedere maand een adembenemende foto van Ken Duncan een inspirerende bijbeltekst en uitspraak van dominee Schuller. (Zolang de voorraad strekt.)

Ja, ik besteed twee minuten van mijn tijd aan het onderzoek
(verzorgd door Vragenweb.nl)
[Naar begin]


Psalm 121

"Ik sla mijn ogen op naar de bergen, vanwaar komt mijn hulp?
Mijn hulp komt van de Heer die hemel en aarde gemaakt heeft.
Hij zal je voet niet laten wankelen.
Nee, Hij sluimert niet, Hij slaapt niet, de Wachter van Israël.
De Heer is je wachter, de Heer is je schaduw aan je rechterhand:
Overdag kan de zon je niet steken, bij nacht de maan je niet schaden.
De Heer behoedt je voor alle kwaad, Hij waakt over je leven.
De Heer houdt de wacht over je gaan en je komen
van nu tot in eeuwigheid."

Deze psalm wordt aanstaande zondag voorgelezen door Jim Poit.

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB