Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 7 2008

Deze week:Premier Balkenende in Hour of Power:
'Voor mij geldt nog iets anders dan opiniepeilingen'


Premier Jan-Peter Balkenende in Hour of Power Voor Minister-President Balkenende zijn opiniepeilingen en verkiezingen niet koersbepalend in zijn functie. Dat verklaart hij in de uitzending van aanstaande zondag.

"Je moet koersvast zijn in dit vak en die kracht ontleen ik in belangrijke mate aan mijn geloof. Voor mij geldt in de politiek nog iets anders dan opiniepeilingen en verkiezingen; voor mij gaat het om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van samenleven. Dat is de essentie en daarin geeft het geloof mij een geweldig houvast en een richtsnoer."

Balkenende, zelf kijker van het programma, geeft in een gesprek met presentator Jan van den Bosch inzicht in zijn persoonlijk geloof en hoe dit een van de belangrijkste drijfveren is in zijn leven.

"Ik heb in mijn werk als Minister-President heel veel kracht ontleend aan mijn geloof. Het is geen gemakkelijk vak. Het is een aanslag op je gezinsleven; het kost veel tijd, want je bent zeven dagen per week en 24 uur per dag premier. Je maakt mooie dingen mee en je maakt moeilijke dingen mee. Je staat wel eens alleen in dit vak, maar het geloof heeft mij geweldige kracht gegeven."

Stuur deze e-mail nieuwsbrief door naar vrienden en/of familie om hen te attenderen op deze bijzondere uitzending!
[Naar begin]Resultaten enquête

De enquête waarvoor u vorige week werd uitgenodigd is ingevuld door bijna 1.100 mensen. We zijn blij met zo'n grote respons en de resultaten zijn bovendien een bevestiging van de keuzes die we gemaakt hebben.

92% volgt de uitzendingen via RTL5 en 22% kijkt ook regelmatig naar de video op onze website. Maar liefst 68% van de respondenten verklaart geen enkele uitzending te missen. Op de vraag of u naast Hour of Power ook naar een kerk in uw omgeving te gaan zijn de antwoorden precies in evenwicht. 50% gaat wel naar een kerk toe en 50% doet dat niet. 55% van alle respondenten beschouwt Hour of Power als primaire kerk en van de groep die zelf niet naar een kerk toegaat antwoordt ruim 80% bevestigend op deze vraag (tegenover 32% van de mensen die wel een eigen kerk bezoeken).

Iedereen die heeft meegedaan aan de enquête: heel hartelijk dank! De kalender is voor het weekend bij u in huis. Helaas is het aantal kalenders niet toereikend, want wij hadden niet gerekend op zo'n massale deelname!
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB