Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 8, 2008

Deze week:Stuur een e-mail naar premier Balkenende

In ons programma van afgelopen zondag heeft Minister-President J.P. Balkenende in een vraaggesprek met presentator Jan van den Bosch gesproken over wat hem als Minister-President inspireert en motiveert. Naast een oproep om samen te bouwen aan een samenleving die zorgdraagt voor het zwakke, sprak premier Balkenende openhartig over zijn geloof. Wij ontvingen hierop veel instemmende reacties.

Zoals u in de media heeft kunnen vernemen, heeft het PvdA-kamerlid Jeroen Dijsselbloem kamervragen gesteld over de uitspraak van premier Balkenende: "zonder geloof kun je niet functioneren, dat hoef ik de kijkers van Hour of Power niet uit te leggen". Dijsselbloem vraagt schriftelijk aan de Minister-President: "Is het uw overtuiging dat mensen die niet geloven, niet kunnen functioneren?" In de context van het gehele interview wordt duidelijk dat de Minister-President dat niet bedoelt of zegt.

Stuur een e-mail naar premier Balkenende

Inmiddels worden op allerlei websites discussies gevoerd over de uitspraken van onze Minister-president. Wij betreuren het inhoudelijke niveau van sommige daarvan. Premier Balkenende heeft ons laten weten verheugd te zijn met de reacties van de kijkers van Hour of Power en hij staat nog steeds 'vierkant' achter het interview. Via het contactformulier op onze website kunt u een kort bemoedigend e-mailtje aan hem richten. Wij sturen het dan voor u door.
[Naar begin]


Geluk komt van binnenuit

Dominee Schuller senior ontvangt zondag Laurie Beth Jones. Laurie schreef een boek voor leidinggevenden met Jezus Christus als het grote voorbeeld. "Iedereen die moet presteren, in sport of muziek, heeft een coach. Jezus is er als coach altijd voor je. Hij zet zich volledig voor je in en doet alles om je te laten slagen."

Jan van den Bosch voert een gesprek met Mark Bouwman. Als kind had hij op straat 'de verkeerde vriendjes', stal af en toe een snoepje, toen 100 gulden en het werd steeds erger. Hij rookte joints en al gauw zocht hij zwaardere drugs; op zijn twaalfde jaar had hij zijn eerste overdosis LSD. Mark ging zelfs zijn moeder te lijf met een bijl, omdat zij hem geen geld wilde geven. De situatie thuis werd onhoudbaar en Mark belandde op straat. Zijn ouders wisten hem over te halen om met hen mee te gaan naar de kerk en daar gebeurde iets wonderlijks...

Aanstaande zondag preekt dominee Robert A. Schuller over het thema 'Geluk komt van binnenuit'. "We hebben een geest van liefde gekregen en de kracht van God om onze invloed, connecties en onze familiebanden te gebruiken om iets tot stand te brengen wat fantastisch en mooi is. 'Wakker de gave Gods aan, die in u is,' zegt Paulus. Want God heeft ons niet gegeven een geest van lafhartigheid, maar van kracht, van liefde en van bezonnenheid."

Deze dienst werd eerder uitgezonden op 15 april 2007
[Naar begin]


8.000 mensen zagen interview Balkenende online

Zoals u weet kunt u op onze website alle uitzendingen van Hour of Power nog eens bekijken. Wij vinden het fijn dat daar veel gebruik van wordt gemaakt. Deze week keken ruim achtduizend mensen naar het interview met premier Balkenende. De meesten van hen kwamen binnen via een link op de nieuwssites.

De techniek die dat mogelijk maakt, hebben wij vernieuwd. Het scherm is nu veel groter en de beelden zijn bovendien scherper. Ook worden de diensten vanaf afgelopen zondag opgedeeld in hoofdstukken. U kunt hierdoor heel snel naar dat mooie lied van het koor, het Nederlandse interview of de preek gaan.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB

Boektip:

Het geheim achter geluk

Het geheim achter geluk

Naar de shop