Ga naar onze website
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 9 2008

Deze week:Eerst geloven, dan zien - deel 2

Ben Carson Dominee Robert Anthony Schuller ontvangt een vooraanstaand neurochirurg, succesvol schrijver en prominent verkondiger van het geloof: Ben Carson (foto). In 1987 werd dr. Carson de eerste die een tweeling wist te scheiden die met hun hoofden vergroeid waren. Ben leidt de pediatrische neurochirurgie van het Johns Hopkins Medical Center. In de Crystal Cathedral praat hij over zijn geloof.

Presentator Jan van den Bosch spreekt met professor Egbert Schuurman. Hij is filosoof en is al 25 jaar te vinden in de Eerste Kamer. "Maar politiek is niet het voornaamste in mijn leven. Dat is Jezus Christus. Zo uniek; nooit is er een mens geweest zoals Hij. Als je je daarin verdiept, is dat geweldig."

Dominee Robert A. Schuller vervolgt zijn prekenserie met het thema 'Eerst geloven, dan zien'. "Als we het geloven, dan juist zien we het. Dat houdt de Bijbel ons voor, dat is de kern van ons geloof: Als we het geloven, dan zien we het."
[Naar begin]Veel publiciteit na interview Balkenende

De uitzending van 17 januari, waarin premier Balkenende te gast was, heeft Hour of Power veel publiciteit opgeleverd. Onze website trok een record aantal bezoekers door de ophef die met name in politiek Den Haag ontstond. Minister-president Balkenende sprak over zijn persoonlijk geloof, wat niet door iedereen werd gewaardeerd. Er zijn kamervragen over gesteld en in vele dagbladen werd erover geschreven, van de Telegraaf tot de NRC. Onze vice-voorzitter Jan van den Bosch sprak afgelopen vrijdagavond over de kwestie in actualiteitenprogramma Pauw & Witteman, dat door 1.4 miljoen mensen bekeken werd.

Jan van den Bosch bij Pauw & Witteman

In de e-mail nieuwsbrief van vorige week riepen we u op een e-mail te sturen naar premier Balkenende. Wij hebben daarop vele enthousiaste berichten mogen ontvangen, die we aan de minister-president hebben doorgestuurd. Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB