GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 12 2008

Deze week:Pasen, Gods luidste Amen

Aanstaande zondag vieren christenen wereldwijd Jezus´ opstanding uit de dood. Ook in Hour of Power zullen we met elkaar het paasfeest vieren.

Presentator Jan van den Bosch ontvangt Wigle Tamboer in de uitzending. Wigle is dominee in de Meerkerk te Hoofddorp en vertelt wat Pasen voor hem betekent. "Jezus geeft zichzelf, en uit het graf staat Hij op met nieuw leven, een prachtig leven. En dat is het nieuwe leven van Pasen. De dood is dood en het leven het leven."

Dominee Schuller senior preekt zondag over het thema 'Pasen, Gods luidste Amen'. "Ik weet één ding. Jezus is gestorven en werd in het graf gelegd. En toen Hij naar buiten kwam, zei God: Amen - en dat betekent: Het is goed. Wanneer ik dat punt bereik, wanneer ook en op welke manier, wil ik God horen zeggen, als Hij m'n leven overziet: Amen, Schuller. U wilt dat ook. Dat kan. Laat het vandaag gebeuren."
[Naar begin]
"De engel zei tot de vrouwen: Wees niet bang, ik weet dat jullie Jezus, de gekruisigde, zoeken. Hij is niet hier, Hij is immers opgestaan, zoals Hij gezegd heeft. Kijk maar, dat is de plaats waar Hij gelegen heeft. En ga nu snel naar zijn leerlingen en zeg hun: Hij is opgestaan uit de dood en Hij gaat jullie voor naar Galilea. Daar zul je Hem zien. Dat is wat ik jullie te zeggen had.

Ontzet en opgetogen verlieten de vrouwen haastig het graf om het aan zijn leerlingen te gaan vertellen. Op dat moment kwam Jezus hun tegemoet en groette hen. Ze liepen op Hem toe grepen zijn voeten vast en bewezen Hem eer."

(Deze tekst komt uit Mattëus 28, de schriftlezing van aanstaande zondag.)
[Naar begin]Beleef jubileum in de Crystal Cathedral

Dit jaar viert Hour of Power de 500e uitzending op RTL5. Om dit jubileum een extra feestelijk tintje te geven, organiseert Beter-uit Reizen eind november een (6-, 9- of 12-daagse) reis naar het zonnige Californië. En u kunt daarbij zijn! Met 499 andere Nederlanders kunt u de speciale jubileumdienst bijwonen, in de Crystal Cathedral!
  • 6 dagen: Heenreis op 28 nov. en terugreis op 2 dec. (aankomst op 3 dec.)
  • 9 dagen: Heenreis op 27 nov. en terugreis op 4 dec. (aankomst op 5 dec.)
  • 12 dagen: Heenreis op 25 nov. en terugreis op 5 dec. (aankomst op 6 dec.)
Voor informatie over deze speciale reizen kunt u bellen met reisorganisatie
Beter-uit: 0172 - 48 48 88 of e-mailen naar special-tours@beter-uit.nl.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB