GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 13 2008

Deze week:'Dan voel je God bij je'

Matthew West Dominee Schuller senior ontvangt gospelzanger Matthew West (foto) in de Crystal Cathedral. In 2003 brak hij door in de gospel-scene met z'n single More. Het meest gedraaide nummer op de christelijke radio. Matthew vertelt hoe God ingreep in z'n leven. Twee weken voordat hij een mooi platencontract zou tekenen raakte hij gewond bij het openen van een raam. "Ik schoot met m'n linkerarm door de ruit en sneed m'n slagader door. Ik speel gitaar, dus dat was slecht nieuws. Ik lag vijf dagen in het ziekenhuis en werd meerdere keren geopereerd. Toen ik naar huis mocht, zeiden ze dat ik altijd een litteken zou houden. Mijn linkerhand zou zwak blijven en ik zou moeite houden met gitaar spelen. Maar God is goed en Hij heeft m'n hand genezen en ik kan weer gitaar spelen. En in 2007 maakte ik weer muziek. "

Jan van den Bosch voert een gesprek met Johan de Later. Johan werd op een dag op straat opgepakt, omdat hij verdacht werd van een economisch delict, onterecht zoals zou blijken. Johan heeft in totaal acht maanden gevangen gezeten. "Toen er acht maanden voorbij waren, ging het thuis niet meer. Ik ben toen op mijn knien gegaan en heb gebeden: 'God ik hou van u. U hebt me geholpen en me er tot nu toe doorheen gesleept. Maar Heer, ik kan het niet meer. Thuis gaat alles kapot.' De volgende dag kwam er een telefoontje en toen kon ik naar huis. Ik was vrij! Dat was zo bijzonder. Dan voel je God bij je. Ik heb me nooit alleen gevoeld." De aanklacht verdween in de prullenbak en Johan werd vrijgesproken. Een ontroerend gesprek met een man die bleef hopen en vertrouwen op God.
[Naar begin]Eerst geloven dan zien - deel 4

Dominee Robert Anthony Schuller gaat verder met zijn prekenserie over het thema 'Eerst geloven, dan zien.' Een fragment: "God is iets van plan. In wat voor omstandigheden u zich ook bevindt, het Evangelie van Jezus Christus wil u 'n nieuw begin laten maken. Om u 'n mogelijkheid te laten zien om te ontsnappen. Om u te laten zegevieren, te laten opbloeien. En dat is wat Christus doet en waar het om gaat. Erken wie Jezus is. Ondervind zijn genade, bekrachtig uw geloof, voel hoe Hij u aanraakt, breng uw geloof tot uiting en verspreid de waarheid. En wees getuige van de schoonheid van Christus' liefde in uw hart."
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB