GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 14 2008

Deze week:Als je niets meer hebt

Dominee Robert A. Schuller ontvangt gospelzanger Wintley Phipps in de Crystal Cathedral. Wintley zingt het bekendste lied ter wereld: Amazing Grace. Misschien is minder bekend dat de man die dit lied schreef, John Newton, kapitein was van een slavenschip voordat hij christen werd.

Jan van den Bosch spreekt met Aart Mak. Hij is dominee en schrijver. "Geloven is voor mij geborgenheid en mijn leven lang leren vertrouwen. Want ik val ook terug en dan denk ik: het lukt niet."

Dominee Schuller vervolgt zijn prekenserie 'Eerst geloven, dan zien.' "Wat uw noden, frustraties of problemen ook zijn, wat u vandaag ook zijn mag bedenk dit: als je helemaal niets meer hebt, is God bezig met iets. En dan zal Hij ons zijn zegen geven. We moeten onze oren openen en horen. Ons hart openen en geloven."
[Naar begin]Het kinderkoor van de Crystal Cathedral
Het kinderkoor van de Crystal Cathedral zingt aanstaande
zondag het lied "Swingin' with the Animals".Kom ook naar een koffieochtend!

U kunt zich nog aanmelden voor een koffieochtend van Hour of Power. Iedereen is welkom: jong, oud, man, vrouw, iedereen. Op deze ochtenden kunt u in een gezellige, ontspannen sfeer andere Hour of Power kijkers ontmoeten.

Dinsdag 15 april 2008
Irenegebouw
Loolaan 16
7315 AB Apeldoorn
Donderdag 17 april 2008
Open Hof
Hesseplaats 221
3069 DA Rotterdam

Ontvangst: vanaf 09.30 uur
Aanvang: 10.00 uur
Einde: omstreeks 12.00 uur

Om deze koffieochtenden bij te kunnen wonen, dient u zich wel aan te melden, want wij weten graag van tevoren hoeveel mensen wij mogen ontvangen. Kent u iemand die u graag wilt meenemen? Uw introducé is ook van harte welkom. Dit is ook een mooie gelegenheid om hem of haar kennis te laten maken met Hour of Power! Wij vragen een bijdrage in de kosten van € 5,- per persoon.

Komt u ook? U kunt zich aanmelden door te bellen met 035-5380588.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB