GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 16 2008

Deze week:De grootste behoefte van de mens

Dominee Robert A. Schuller ontvangt het echtpaar Bill en Pam Farrell. Hij introduceert het koppel als volgt: "Zij hebben een mooi verhaal over relaties. Want, getrouwd of niet, iedereen wil betere relaties. Iedereen zal baat hebben bij wat mijn gasten te vertellen hebben."

Presentator Jan van den Bosch spreekt met Lia Overkleeft. Lia is hoofdreisleidster tijdens de jubileumreis naar de Crystal Cathedral, in november van dit jaar. Er kunnen 500 mensen mee op deze reis om de 500e uitzending op RTL5 te vieren. Wilt u nadere informatie, dan kunt u hiervoor op onze website terecht.

Dominee Schuller senior verzorgt aanstaande zondag de preek. Hij begint met het stellen van deze vraag: "Wat is de grootste behoefte van de mens van ieder mens in de wereld van vandaag?"
[Naar begin]


Liefde nodig?Op maandag 28 april start een grote Hour of Power campagne op 300 treinstations in Nederland. Dan gaat ook de site www.liefdenodig.nl in de lucht. Hou deze site in de gaten, want het wordt heel bijzonder!
[Naar begin]


Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB