GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 18 2008

Deze week:Zaad van het geloof

Dominee Robert A. Schuller interviewt Jon Gordon. Jon is een succesvol auteur en spreker. Ook al gaf hij al jaren lezingen over positiviteit; hij had nog niet zijn ware bron van vreugde gevonden: Jezus Christus. Maar dat veranderde, toen hij in gesprek raakte met een predikant. In de uitzending van aanstaande zondag vertelt hij hoe hij ontdekte wie Jezus was en hoe hij Hem toeliet in z'n hart.

Ook deze week preekt dominee Schuller over de gelijkenis van de zaaier. "Het koninkrijk van God is als de landbouwer die het zaad heeft geplant. Ik vraag u vandaag: Hoeveel van ons hebben het zaad van het geloof in Jezus Christus geplant in de harten van onze kinderen en onze kleinkinderen? Wij kijken naar wat er in zo'n zaadje zit samengepakt. Maar dat is helemaal niets vergeleken met de geestelijke waarde van 't zaad van de genade van Christus."
[Naar begin]


Campagne Liefde nodig? gestart


Het is zover: de grote rode posters hangen op 300 treinstations in Nederland. Treinreizigers worden twee weken lang geconfronteerd met de simpele, maar directe vraag 'Liefde nodig?'

Het doel van de actie is mensen bewust te maken van het belang van de liefde in het algemeen en de liefde van God in het bijzonder. De link op de poster leidt naar een speciale website, die begint met een enquête met vragen over liefde: Heb jij liefde nodig? Wat is liefde? Voel jij je geliefd? Waar komt liefde vandaan? Vragen die aanzetten tot nadenken, maar toch luchtig gebracht.

Na de enquête kunnen bezoekers verhalen lezen over liefde, muziekvideo's bekijken, een e-card versturen naar vrienden of familie en zelfs een liefdescursus volgen. Onder het kopje Liefde nodig? is te lezen hoe men onvoorwaardelijk liefde kan ervaren, de liefde van God. De postercampagne duurt tot en met Moederdag (11 mei), maar de website blijft ook daarna actief.

Enkele reacties van bezoekers:
  • "Wat een fantastisch initiatief. Geweldig. Zo vindingrijk. Ik geloof dat veel mensen, die onderweg zijn er even bij stil zullen staan. Succes en weet U door God gesteund."
  • "Ik vind het een mooi idee, moest meer gebeuren."
  • "Mooie site, ik hoop dat er veel mensen wat aan hebben!"
Kijk snel op www.liefdenodig.nl
[Naar begin]


Een gratis t-shirt voor een foto

Ga op de foto met een van de billboards, stuur die naar ons toe en ontvang een speciaal Liefde nodig? t-shirt! De leukste foto's worden op liefdenodig.nl of een Hour of Power nieuwsbrief geplaatst. Maak er iets moois van!

Stuur de foto naar ikheb@liefdenodig.nl en vermeld je adres plus in welke maat je het t-shirt wilt ontvangen: S, M, L of XL.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'God houdt van u en ik ook', geschreven door dominee Robert H. Schuller.

'God houdt van u en ik ook' van dominee Schuller sr.


Ja, ik word
donateur!


Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB