GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 28 2008

Deze week:


Prekenserie Henri Nouwen in Hour of Power

Henri Nouwen Vanaf aanstaande zondag zendt Hour of Power de bijzonder gewaardeerde prekenserie van Henri Nouwen opnieuw uit. De in 1996 overleden katholieke priester hield in de Crystal Cathedral drie preken over het thema 'U bent geliefd'. Hoe vaak realiseren wij ons dat eigenlijk? Nouwen weet op eenvoudige wijze tot de kern te komen van waar het in ons leven om draait: te weten dat wij Gods geliefde kinderen zijn. U bent geliefd, dat kunnen we niet vaak genoeg horen! Nouwens preken hadden destijds een ongekend effect en zijn boodschap is ook nu nog actueel.

Presentator Jan van den Bosch spreekt met Paul Nouwen, broer van Henri. Oud-voorzitter Paul Nouwen over zijn broer: 'Henri was een zeer bewogen priester en prediker die zich helemaal gaf om mensen te bemoedigen en om ze God te laten vinden. Hij zei eigenlijk: hoe trots of nederig je ook bent, rijk of arm, zwart of wit, in de gevangenis zit of ziek bent: Er is een persoon die van je houdt! En zonder liefde kunnen we niet leven. Met die boodschap in de Crystal Cathedral sprong hij als het ware door de tv-buis bij de mensen in de huiskamer naar binnen!'

Ter gelegenheid van de drie uitzendingen met Henri Nouwen (13, 20 en 27 juli) geeft Hour of Power een unieke editie uit van zijn meest geliefde boek: Eindelijk thuis (ruim 160 pagina's).

Van de drie preken rond het thema 'U bent geliefd' is een dvd (of video) beschikbaar. Hiermee kunt u de preken keer op keer bekijken en echt... u zult telkens nieuwe inzichten ontdekken.

Eindelijk thuis en U bent geliefd Twee van Henri Nouwens meest inspirerende werken in één geweldige voordeelverpakking. Het boek Eindelijk thuis (€ 12,-) en de dvd U bent geliefd (€ 19,-) zijn nu samen verkrijgbaar voor slechts € 25,- (incl. verzendkosten). Een nieuwe impuls voor uzelf of een ander en met uw donatie steunt u de uitzendingen van Hour of Power.

Naar de webshop van Hour of Power
[Naar begin]


Bestel nu uw kaarten voor de receptie

Op zondag 3 augustus komen dominee Schuller, zijn vrouw Donna en dochter Christina naar Nederland in het kader van de 2000e uitzending van Hour of Power in Amerika. U kunt daarbij aanwezig zijn, hen de hand schudden en bovendien een boek laten signeren!

Reserveren kan alleen telefonisch: 035-5380588. Op onze website vindt u meer informatie over de receptie.
[Naar begin]


Nieuwe contactmiddagen gepland!

Hour of Power organiseert diverse contactmiddagen in het land, waar kijkers elkaar kunnen ontmoeten. De goede reacties op de try-outs in het voorjaar zijn alle reden om nu een serie Hour of Power contactmiddagen te organiseren op verschillende locaties. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. Hour of Power gaat het land in om het contact met haar kijkers op te bouwen en mensen de gelegenheid te geven met elkaar in gesprek te gaan.

Data contactmiddagen:
23 september: Open Hof, Hesseplaats 221, Rotterdam
25 september: De Morgenster, Seinstraat 2, Hilversum
7 oktober: Irenegebouw, Loolaan 16, Apeldoorn
28 oktober: Pelgrimskerk, Van Boshuizenstraat 560, Amsterdam
4 november: De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10, Almere

De contactmiddagen worden gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. U bent welkom vanaf 13.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro inclusief consumpties. Wij verzoeken u zich telefonisch aan te melden via 035-5380588.
[Naar begin]

Help mee met
de verspreiding van
geloof, hoop en liefde

Het is een algemene behoefte van iedere mens: hoop en liefde. Lang niet iedereen hééft hoop en het gevoel geliefd te worden. Hour of Power wil daar verandering in brengen door te laten zien dat God van iedereen houdt en graag een persoonlijke relatie wil ontwikkelen. En dat maakt verschil!

Word nu donateur
van Hour of Power

U kunt deel uitmaken van deze missie door nu donateur te worden. Uw steun is hard nodig, want Hour of Power ontvangt geen overheidssubsidie. Als blijk van dank sturen wij u graag een prachtig welkomstgeschenk: 'Ontdek Gods richting voor uw leven', geschreven door dominee Robert Anthony Schuller.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Het bestellen van producten via onze website is snel en wij garanderen u dat uw electronische machtiging of credit cardbetaling volledig veilig is!
Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.


Hour of Power
Postbus 22
1250 AA LAREN

Tel: 035-5380588
Fax: 035-5380611
info@hourofpower.nl
www.hourofpower.nl

Postbank: 13800, Laren
ABN-Amro: 404771904, Hilversum

KBC (Belgie): 736000364119
IBAN: BE39736000364119
BIC/SWIFT code: KREDBEBB