GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 40 2008

Deze week:

'De beloften zijn echt'

Finalist van American Idol Phil Stacey

Dominee Schuller ontvangt Phil Stacey in de Crystal Cathedral. Phil is geboren in Harlan, Kentucky en is door twee zaken sterk beïnvloed. Kerkenwerk en muziek. Na z'n studie was Phil daarmee bezig tot hij bij de marine ging waar hij diende als musicus derde klas bij de marineband South East in Florida.

Phil werd bekend toen hij voor miljoenen kijkers wekenlang optrad tijdens het zesde seizoen van American Idol.

Presentator Jan van den Bosch heeft een ontroerend gesprek met Nathalie Collens. Nathalie lijdt aan anorexia. Als kind werd zij gepest op school, waardoor ze haar zelfvertrouwen verloor en vluchtte in de anorexia. "Ik voelde me vanbinnen zo verrot en zo ziek, zo ongelukkig. Dood wilde ik niet, want dat vond ik eng, maar leven wilde ik eigenlijk ook niet. Dus zocht ik een uitvlucht om daardoorheen te komen." Nathalie ervaart veel steun aan haar geloof en vertrouwt erop dat God haar helpt om op een dag van deze ziekte af te zijn.

Dominee Robert A. Schuller preekt over hoop. Een fragment: "Jezus belooft ons: Als we iets in zijn Naam vragen, zal Hij het doen. Denk niet dat alle hoop vervlogen is. Want er is wel hoop. Weet dat wanneer je ten einde raad bent en alles uitzichtloos lijkt er nog steeds hoop is. De beloften zijn echt."
[Naar begin]

 

Volgende week: onthuling van...

 

Dinsdag weer een contactmiddag

Aanstaande dinsdag, 7 oktober, is er weer een Hour of Power Contactmiddag, deze keer in het Irenegebouw aan de Loolaan 16 in Apeldoorn. Tijdens een gezellig programma (van 14.00 tot 16.00 uur) kunnen de bezoekers met elkaar in gesprek gaan. Ook wordt er kort gesproken over een videoboodschap van dominee Robert A. Schuller. In Rotterdam en Hilversum leidde dat tot openhartige en bemoedigende gesprekken aan de tafeltjes.

Dominee Schuller heeft persoonlijk laten weten, dat hij de Contactmiddagen een zeer goed initiatief vindt om verbonden te blijven met elkaar en met God. Dat is immers de kracht van de kerk. Deze bemoediging van Schuller is te zien op een videoboodschap die tijdens de middag wordt vertoond.

Gezellig aan een tafeltje kennismaken met andere kijkers van Hour of Power. Dat is het doel van de Contactmiddagen die Hour of Power sinds dit jaar in verschillende plaatsen aanbiedt. “Indrukwekkend om te horen hoeveel steun mensen wekelijks uit Hour of Power halen”, zegt manager community care Jeroen Kanis. “Ook tijdens de Contactmiddagen hebben we bijzondere verhalen gehoord. Deze middagen zijn dan ook bedoeld om ervaringen over onze uitzendingen uit te wisselen en andere kijkers te leren kennen.”Ook directeur Louis Pool van het Nederlandse kantoor is aanwezig met een team van Hour of Power. Opgeven voor de Contactmiddag kunt u doen via 035-5380588. De entree bedraagt 7,50 euro.

Meer informatie over de Contactmiddagen kunt u vinden op onze website.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs geen uitzending. Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Kom naar de Hour of Power kerstconcerten

Geniet van prachtige muziek en de ontmoeting met andere Hour of Power kijkers. Met optredens van Daniel Rodriguez, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry, l'Orchestra Particolare en The Choir Company. Al deze topartiesten worden geleid door dirigent Marcel Koning.

Op www.kerstconcerten2008.nl vindt u meer informatie en kunt u uw toegangskaarten reserveren.

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB