GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 44 2008

Deze week:


'Hij staat ons altijd bij'

Dominee Robert Anthony Schuller interviewt Laura Story. Laura's man Martin kreeg te horen dat hij een hersentumor had. Tijdens de operatie waarin de tumor verwijderd werd traden complicaties op: hij kreeg een hersenvliesontsteking. Het werd een langdurige revalidatie en hij moest ook nog eens bestraald worden. Laura: "Ik dacht zelf eerst, toen ik christen was geworden dat je het als christen makkelijk hebt en dat alles ineens op rolletjes gaat. Dat is niet echt zo, maar als gelovigen die voor problemen staan weten we dat we er met God nooit alleen voor staan. Hij staat ons altijd bij. Hij heeft ons beloofd in zijn Woord dat Hij alles ten goede keert. Alle pijn en lijden: God gebruikt het en heeft er een plan mee. Daaraan moeten we ons vastklampen als we voor problemen staan."

Jan van den Bosch spreekt met Harold Robles van het Medical Knowledge Institute (MKI). Het MKI is een lokale partner van Hart voor Kinderen, het zelfstandige kinderfonds van Hour of Power. Hart voor Kinderen heeft nu een nieuwe missie: in Zuid-Afrika worden telkens zes weeskinderen toevertrouwd aan één 'mama' en met elkaar leven zij als een normaal gezin in een huisje. Het MKI van Harold Robles onderwijst de pleegmoeders op het gebied van gezondheid en hygiëne. "Dat is een groot probleem in Zuid-Afrika. Wij trainen deze mama's, zodat zij dat op hun beurt kunnen leren aan de kinderen."

Op www.hartvoorkinderen.nl kunt u terecht voor meer informatie over dit bijzondere project.

Dominee Schuller senior preekt over 'één essentiële vriend.' "Elke mens heeft één essentiële vriend nodig. Het moet iemand zijn aan wie we onze diepste geheimen kunnen vertellen. Dat is niet makkelijk. Het kan onze levenspartner zijn. Maar ik denk dat iedereen geholpen is met die ene essentiële vriend van mij. Zijn naam is God, Jezus."[Naar begin]

 

Dinsdag contactmiddag in Almere

Aanstaande dinsdag is er weer een contactmiddag, de laatste van dit jaar. U bent vanaf 13.30 uur welkom in De Lichtboog te Almere. De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

Candace Cameron BureDinsdag 4 november
De Lichtboog
Klokkeluiderstraat 10
Almere

[Routebeschrijving]

De entree bedraagt 7,50 euro inclusief consumpties. U kunt zich aanmelden voor de contactmiddag door even bellen met 035-5380588.

Hebt u een idee voor een leuke zaal bij u in de buurt waarvan u wilt dat daar volgend jaar een contactmiddag plaatsvindt, bel ons dan op 035-5380588. [Naar begin]

 

Wil je meezingen op het kerstconcert in Arnhem?

Hour of Power zoekt enthousiaste zangers en zangeressen voor het slotconcert van de Kersttour in de Arnhemse Rijnhal. Lijkt het je wat om sfeervolle kerstmuziek met artiesten als Daniel Rodriguez, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry en X6 te zingen? En onder begeleiding van het bekende orkest l ‘Orchestra Particolare? Geef je dan nu op.

Het slotconcert op 20 december in de Rijnhal wordt indrukwekkend. Deze grote concertzaal biedt plaats aan vele bezoekers met wie we samen kerst willen vieren. Het wordt een enorme muzikale belevenis. Meezingen in dit koor is voor iedereen die van zingen houdt. Zangervaring is gewenst. Iedereen vanaf zestien jaar kan meedoen.

De liederen zijn een mix van 26 bekende Engels- en Nederlandstalige Kerstliederen en veel andere prachtige klassieke en moderne nummers.  De deelnamekosten bedragen 19,50 euro. De repetities zijn op vrijdag 28 november en vrijdag 12 december  van 19.30 tot 22.30 uur in Veenendaal.

Meld je nu aan:
The Choir Company verzorgt de werving en selectie van het koor. Meer informatie hierover vind je op hun website www.choircompany.nl. Aanmelden kan via projectkoor@choircompany.nl of telefoonnummer (06) 13 77 29 47.[Naar begin]

 

Contactmiddag levert nieuwe vrienden op

De contactmiddag in Amsterdam is voor Elma Voogd een verrassende ontmoeting met andere kijkers van Hour of Power geworden. Zij nodigt de dames, met wie zij aan haar tafeltje gezellig kennis heeft gemaakt, binnenkort bij haar thuis uit.

“Ik ben naar deze middag gekomen, omdat ik graag andere gelovigen wil ontmoeten. Die kende ik nog niet”, zegt Elma, terwijl ze druk adressen verzamelt. “Het klikte meteen met hen. Daarom nodig ik ze allemaal uit om nog eens gezellig met elkaar te praten.”

Dat heeft Wil van der Steen ook gemerkt. Zij ziet al uit naar de ontmoeting bij Elma thuis. “Ik ga mee met de jubileumreis naar de Crystal Cathedral. Ik houd dan een dagboek bij. Daaruit zal ik bij Elma iets voorlezen.”

De contactmiddag in Amsterdam was een geslaagde middag. Aan de tafeltjes spraken de bezoekers openhartig met elkaar over het thema gebed. Daarover hadden zij een korte videoboodschap van Robert Anthony Schuller bekeken. Daarnaast was er ruim tijd om gezellig met elkaar kennis te maken. Natuurlijk ontbraken de koffie en cake niet.
[Naar begin]

1000 nieuwe donateurs nodig
om op de buis te blijven

Hour of Power heeft 1000 nieuwe donateurs nodigOm de uitzendingen te kunnen blijven uitzenden heeft Hour of Power 1000 donateurs nodig.
U bent al donateur vanaf € 5,-.
De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen daarom alleen bestaan door de steun van kijkers.
Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen Hour of Power.

Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Kom naar de Hour of Power kerstconcerten

Geniet van prachtige muziek en de ontmoeting met andere Hour of Power kijkers. Met optredens van Daniel Rodriguez, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry, l'Orchestra Particolare en The Choir Company. Al deze topartiesten worden geleid door dirigent Marcel Koning.

Op www.kerstconcerten2008.nl vindt u meer informatie en kunt u uw toegangskaarten reserveren.

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB