(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)


GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 51 2008

Deze week:


Uitverkochte zalen en groot succes

De Hour of Power kerstconcerten in Utrecht, Leiden waren uitverkocht en ook voor het concert dat vanavond gehouden wordt in de Rotterdamse Laurenskerk zijn geen kaarten meer te verkijgen. Bezoekers op de eerste twee avonden zagen een schitterend optreden van Daniel Rodriguez, Sharon Kips en Jimmie Earl Perry. Deze topartiesten werden hierbij op grootse wijze ondersteund door het fameuze tv-orkest l'Orchestra Particolare en de zangers en zangeressen van The Choir Company.

Morgen zal de Bethel in Drachten het decor zijn van het kerstconcert, vrijdag het Mecc in Maastricht en op zaterdag wordt de concertreeks afgesloten in de Rijnhal te Arnhem. Voor deze concerten zijn nog kaarten verkrijgbaar. Heeft u woensdag-, vrijdag- of zaterdagavond nog niets in uw agenda staan en heeft u zin in een sfeervol, betekenisvol en muzikaal avondje uit, bel dan direct om uw kaarten te reserveren! Ons telefoonnummer is 035-5380588. Wij zorgen er dan voor dat ze klaar liggen bij de kassa.

Kijk voor meer informatie over de concerten snel op www.kerstconcerten2008.nl
[Naar begin]

 

 

Robert Anthony Schuller blijft vooralsnog te zien in Hour of Power

Het bestuur van Crystal Cathedral Ministries heeft bepaald dat Hour of Power vanaf 2009 platform biedt aan de beste predikers ter wereld, omdat de boodschap van geloof, hoop en liefde niet afhankelijk is van vader en zoon Schuller alleen. Zij zullen beiden vooralsnog met enige regelmaat een nieuwe boodschap brengen in de Nederlandse uitzendingen van de televisiekerkdienst Hour of Power (elke zondagmorgen op RTL 5).

Nieuwe koers Hour of Power 2009
Voorgangers die regelmatig te zien zullen zijn, zijn onder anderen Bill Hybels, Juan Carlos Ortiz, Walt Kallestadt, John C. Maxwell en Lee Strobel. Deze plannen hebben Robert Anthony Schuller ertoe bewogen zijn functie als senior pastor (hoofdpredikant) ter beschikking te stellen en elders zelf een nieuw voltijds ambt te starten. Het Amerikaans bestuur accepteert deze beslissing en wenst hem van harte Gods zegen bij de nieuwe weg die hij zal inslaan.

Samenwerking
Hour of Power Nederland kondigt aan ook in de toekomst met hem te zullen samenwerken vanwege de grote waardering van de Nederlandse kijkers. Over de plannen van dominee Robert Anthony Schuller en de samenwerking met Hour of Power Nederland zullen wij u binnenkort nader informeren.
[Naar begin]

 

1000 nieuwe donateurs nodig
om op de buis te blijven

Hour of Power heeft 1000 nieuwe donateurs nodigOm de uitzendingen te kunnen blijven uitzenden heeft Hour of Power 1000 donateurs nodig.
U bent al donateur vanaf
€ 5,-.
De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen daarom alleen bestaan door de steun van kijkers.
Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen Hour of Power.

Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

Ja, ik word
donateur!


Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.

Kom naar de Hour of Power kerstconcerten

Geniet van prachtige muziek en de ontmoeting met andere Hour of Power kijkers. Met optredens van Daniel Rodriguez, Sharon Kips, Jimmie Earl Perry, l'Orchestra Particolare en The Choir Company. Al deze topartiesten worden geleid door dirigent Marcel Koning.

Op www.kerstconcerten2008.nl vindt u meer informatie en kunt u uw toegangskaarten reserveren.

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB