(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)


GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
AAN- / AFMELDEN
WEEK 2 2009


Aanstaande zondag wordt preek verzorgd door Walt Kallestad

U heeft via diverse uitingen, waaronder onze uitzendingen, kunnen vernemen dat er vanaf dit jaar verschillende sprekers te zien zullen zijn in Hour of Power. Aanstaande zondag kunt u Walt Kallestad (maak kennis met hem op onze website) horen spreken en volgende week dominee Robert Harold Schuller. Daarna volgen onder anderen Lee Strobel, John Maxwell, Juan Carlos Ortiz en Bill Hybels. Deze en andere bekende voorgangers dragen Hour of Power een warm hart toe en zetten zich graag in om het evangelie via Hour of Power op een toegankelijke (en oecumenische) manier te verkondigen aan een wereld die daar dringend behoefte aan heeft.

Toen Hour of Power in 1970 van start ging, was het een middel om het evangelie van Jezus Christus te verkondigen. Dat is na ruim 38 jaar nog precies hetzelfde. De missie van de langstlopende televisiekerkdienst ter wereld is en blijft om zoveel mogelijk mensen op een aansprekende manier te vertellen van het Goede Nieuws. Die ene, centrale boodschap van geloof, hoop en liefde wordt nu verkondigd door meerdere sprekers, elk met hun eigen invalshoeken, om daarmee een zo breed mogelijk en steeds groter kijkerspubliek aan te trekken en te wijzen op Gods liefde voor iedere mens.

Deze door het bestuur van Crystal Cathedral Ministries ingestelde uitbreiding heeft dominee Robert Anthony Schuller tot het moeilijke, maar weloverwogen besluit gebracht zijn functie als hoofdpredikant ter beschikking te stellen en elders een voltijds ambt te starten, waardoor hij vooralsnog niet meer te zien zal zijn in Hour of Power. Het Amerikaanse bestuur accepteert deze beslissing en wenst hem veel zegen toe. Wij in Nederland vinden het jammer en zullen het vertrouwde gezicht van Robert A. Schuller node missen, maar we zijn ervan overtuigd dat God ook deze stap in het groeiproces van Hour of Power ten goede zal gebruiken en dat meer en meer mensen Gods liefde leren kennen. Dat was en dat blijft de missie.

Hour of Power is en blijft een Uur van Kracht, alleen met nieuwe gezichten. Iedere dienst bevat nog steeds dezelfde onderdelen: de samenzang, de prachtige liederen van het koor en de ondersteuning van het geweldige orkest, de bemoedigende interviews en de inspirerende preek. De diensten houden de positieve toon die u van Hour of Power gewend bent en ook het Nederlandse kantoor staat onverminderd tot uw beschikking voor uw vragen, opmerkingen en gebedsverzoeken.

Vele duizenden voorbeelden zijn er te noemen van mensen die nieuwe hoop en kracht kregen doordat ze via Hour of Power geraakt werden door Gods liefde. Wij zijn er ten volle van overtuigd dat Hij met deze uitbreiding van sprekers zelfs ng meer harten zal raken. Wij hopen dat de uitzendingen u zullen blijven inspireren en dat u ons wilt helpen Gods liefde blijvend te verkondigen door mensen in uw omgeving erop te attenderen.
[Naar begin]

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs geen uitzending. Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Zonder geloof kan ik niet functioneren' met daarin 50 van de mooiste interviews uit Hour of Power.

'Ontdek Gods richting voor uw leven' van dominee Robert A. Schuller


Ja, ik word
donateur!Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam.
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - Postbank: 13800, Laren - ABN-Amro: 404771904, Hilversum
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB