(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)


GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 20 2009

Kijk samen met ons aanstaande zondag naar Hour of Power en laat uw verfrissen door Gods woorden die u leven geven. U bent van harte uitgenodigd!"Ik was geen dappere christelijke voorman..."

Rich StearnsHij was een zeer succesvol zakenman, had meer dan 4.000 mensen in dienst en een omzet van 500 miljoen euro per jaar. Plotseling werd hij geroepen om zich in te gaan zetten voor een christelijke non-profit organisatie. Was hij klaar om alles achter zich te laten en een dienstknecht te worden in Gods koninkrijk?

Rich Stearns, directeur van de wereldwijd opererende World Vision, is zondag te gast bij Dr. Schuller. Daar zal hij op een persoonlijke manier zijn levensverhaal met u delen. Hoe hij tot de keuze kwam om zijn bestaan als topmanager in het Amerikaanse zakenleven op te geven - met al de daarbij behorende luxe - en aan de slag te gaan als directeur van de christelijke humanitaire organisatie World Vision.

Schrijver, illustrator en prediker met een passie voor JezusWillem de Vink

Willem de Vink is deze week te gast bij Jan van den Bosch. Hij is schrijver, illustrator en een veelgevraagde spreker in het hele land. Zijn dagboek Goede Genade!, dat in 2007 werd uitgebracht, is nog steeds een van de best verkochte christelijke dagboeken in Nederland en inmiddels meerdere malen herdrukt.

Zondagochtend praat hij met Jan over zijn passie voor Jezus en hoe dat in zijn werk tot uiting komt. “Hoe langer je naar Jezus kijkt, hoe meer je de enorme rijkdom van wie Hij is en voor jou wil zijn gaat ontdekken”, vertelt hij. Willem de Vink zal zondag ook meer laten zien van een gloednieuw project waar hij sinds kort veel tijd in steekt: Basis Bible, een bijbel op maat gemaakt voor tieners.   


Juan Carlos Ortiz: De sleutel om ons gedrag te veranderen

Juan Carlos OrtizWe willen allemaal nette burgers zijn, ons netjes gedragen op straat, niemand tot last zijn en voor onze medemensen zorgen. Zo willen we ook allemaal volmaakte kinderen van God zijn. Maar als we allemaal eerlijk naar onze levens kijken, moeten we toegeven dat we daarin allemaal stuk voor stuk tekort schieten.

Toch is Gods reactie anders dan wij vaak verwachten. Hij wijst ons niet af en laat ons niet zitten met onze tekorten en problemen. God heeft een oplossing bedacht! Juan Carlos Ortiz zal daar deze zondag over spreken.

 

In de webshop: Halsketting Love Never Fails

Halsketting Love Never Fails De liefde is het meest kostbare en allerbelangrijkste in het leven. Liefde tussen mensen, liefde voor de natuur, kunst, liefde voor God. All You Need is Love! Iedere mens heeft een antenne voor de liefde en dat komt doordat God zelf liefde is. Als we vasthouden aan de liefde, staan we sterk!

Draag dit prachtige kettinkje en voel u een ‘ambassadeur van de liefde’ of geef het cadeau aan iemand die u dierbaar is.

Snel naar de webshop

[Naar begin]


Om u aan- of te afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u hier.

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkheden!'.

Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkheden


Ja, ik word
donateur!Dit is het nieuwste boek van Robert Harold Schuller. Op een eenvoudige manier reikt hij u stappen aan om meer te kunnen bereiken in het leven. Ontdek zelf hoe minderwaardigheidscomplexen en gevoelens van ontoereikendheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Leer om problemen te veranderen in unieke uitdagingen, buitenkansen en nieuwe mogelijkheden.


Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.
-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-