GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 23 2009

Beste,

Wij nodigen je uit om zondag Gods verborgen schatten voor jouw leven te ontdekken. Hij heeft zijn enige Zoon voor jou gegeven, zal Hij dan ook niet alle andere dingen schenken? Laat je optillen door Hem en en rust in Zijn omarming.Wat als je kind niet gewoon is?

Maren AngelottiMaren Angelotti is zondag te gast in de Crystal Cathedral. Zij is pedagogisch expert, schrijver en moeder van vier kinderen met leerproblemen. Daarnaast is ze de oprichter van een stichting die zich richt op kinderen met leerproblemen: Of Different Minds Inc.

Er zijn veel kinderen die met een leerachterstand moeten afhaken op school. Zij kunnen daar zelf niets aan doen. Maren weet uit eigen ervaring hoe moeilijk dat is. Deze ervaringen heeft ze samen met haar pedagogische expertise gebundeld in een prachtig en behulpzaam boek gericht aan de ouders van moeilijk lerende kinderen.


Schoonmaak diva laat haar hart zienMarja Middeldorp

"Ik kijk nog steeds elke week naar Hour of Power. Dat extra uurtje dat we nu hebben, vind ik heerlijk! Van 8:00 tot 9:00 uur kijk ik de eerste keer en soms, als de preek mij heeft aangesproken, kijk ik daarna het hele programma nog eens."

Sinds Marja Middeldorp twee jaar geleden bij Hour of Power te gast is geweest, is ze nog steeds even enthousiast over dat ene uurtje vanuit de Crystal Cathedral. Zondag zal ze vertellen hoe ze samen met God door het leven wandelt; in gelukkige tijden en door moeilijke momenten heen. En over een bijzondere ontmoeting die ze twee jaar geleden had...


Robert Harold Schuller: Een verborgen schat

RHSToen ik nog geen eigen kerk had, was ik voorganger van een klein kerkje met 33 leden. Ik was net afgestudeerd en ging van deur tot deur om mensen uit te nodigen om zondag naar de kerk te komen. Op een keer stond ik voor een deur, drukte op de bel en een vrouw deed open. Ik zei: "Hallo, ik ben de nieuwe voorganger van dat kleine kerkje daar verderop en ik wil u uitnodigen om zondag te komen." Ze zei:"Wij gaan niet naar de kerk." Van achter haar in het donker hoorde ik een zware mannenstem zeggen: "Wie is daar?" "Een één of andere prediker", zei ze. "Zeg hem dat hij heel snel weg moet gaan", zei de man boos. Een stilte. Ik draaide me om. "Nee, laat hem toch maar binnenkomen", zei hij dreigend, "ik wil wel eens een hartig woordje met hem spreken." Op dat moment stond ik op het punt om een van de meest risicovolle gebeurtenissen uit mijn leven binnen te stappen, en daardoor een van de mooiste schatten te ontdekken die God voor me verborgen had.

Wil je weten hoe dit afloopt? Luister zondag hoe ds. Schuller de ontknoping van dit verhaal vertelt en leer meer over de schatten die God voor je verborgen heeft en hoe je die kan vinden.


Werken bij Hour of Power?

Het werk van Hour of Power steunt voor een groot deel op de schouders van toegewijde vrijwilligers. Enthousiaste kijkers die hun betrokkenheid met het programma graag omzetten in actie. Zonder hun hulp zou onze stichting economisch gezien geen bestaansrecht hebben en kon u op zondagmorgen níet naar Hour of Power kijken. Hour of Power is momenteel met spoed op zoek naar:

Expeditiemedewerker (m/v)

Vanuit ons kantoor gaan vele producten de wijde wereld in en die moeten stuk voor stuk netjes ingepakt worden. Een expedititiemedewerker zorgt ervoor dat alles netjes en naar het juiste adres de deur uitgaat.

Word ook vrijwilliger bij Hour of Power. De sfeer op het kantoor is open en informeel. Je zult je snel bij ons thuis voelen. Ben je geïnteresseerd in zinvol en opbouwend vrijwilligerswerk en ten minste één dag per week beschikbaar? Stuur ons dan nu een email

[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier.

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkheden!'.

Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkheden


Ja, ik word
donateur!
Dit is het nieuwste boek van Robert Harold Schuller. Op een eenvoudige manier reikt hij u stappen aan om meer te kunnen bereiken in het leven. Ontdek zelf hoe minderwaardigheidscomplexen en gevoelens van ontoereikendheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Leer om problemen te veranderen in unieke uitdagingen, buitenkansen en nieuwe mogelijkheden.


Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

In de webshop:

 

-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-