GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 27 2009
 

Beste,

We nodigen u uit om ook deze zondag naar Hour of Power te kijken. Een bijzondere aanleiding om te kijken, kan een bijzondere spreker zijn: Lee Strobel. Hij was vroeger atheïst, maar is God op een andere manier gaan zien. Kijk zondag naar Hour of Power om zijn verhaal te horen.


Marilyn Carlson Nelson
Een van de machtigste vrouwen ter wereld

Dominee Schuller ontvangt Marilyn Carlson Nelson. Ze isbestuursvoorzitter en voormalig directeur van Carlson het moederbedrijf van Radisson, Country Inns & Suites, Regent Hotels, Carlson Wagonlit Travel en de populaire restaurantketen TGI Friday's. Carlson heeft meer dan 160.000 werknemers in meer dan 150 landen. Verder wordt Marilyn door Forbes Magazine genoemd als een van de honderd machtigste vrouwen ter wereld. Naast succesvol zakenvrouw is zij overtuigd christen.


Guup Baron Kraijenhoff"Misschien ben ik toch nog nodig"

Jan van den Bosch ontvangt ook iemand die zijn sporen heeft verdiend in de zakenwereld: Guup Baron Kraijenhoff. Hij was onder andere bestuursvoorzitter van Akzo en voorzitter van het Rode Kruis in Nederland. Op zijn leeftijd vindt hij het moeilijke van oud worden "dat je niet meer nodig bent." Op een dag werd hij aangesproken door het werk van het Medical Knowledge Institute (MKI), en het werk van het hulpfonds van Hour of Power: Hart voor Kinderen. "En toen dacht ik: hé, misschien ben ik toch nog nodig. En dat zijn de dingen die echt plezier doen." Zo zet hij zich met heel zijn kunnen in om weeskinderen in Zuid-Afrika weer een goede kans op een hoopvolle toekomst te bieden.Hart

Guup Baron Kraijenhoff is lid van het comité van aanbeveling van Hart voor Kinderen. Hart voor Kinderen biedt hulp aan weeskinderen in Zuid-Afrika. Zij bouwt geen grote weeshuizen, maar kleine gezinnen waar kinderen opgevangen worden door een pleegmoeder die ze ‘mama’ mogen noemen. Mogen we een beroep doen op uw liefde? Klik dan hier en maak een gift over naar Hart voor Kinderen!


Lee StrobelLee Strobel: "Als dit klopt, dan verandert het mijn leven"

Lee Strobel was vroeger een fanatiek atheïst. "Ik had al vroeg besloten dat 't idee van een liefhebbende, almachtige, alwetende Schepper gewoon te absurd was om verder te onderzoeken. Ik dacht: God heeft de mensen niet geschapen, maar de mensen God. Uit angst voor de dood bedachten ze 'n goedmoedige suikeroom in de hemel." Toen trouwde hij met Leslie, die in Jezus ging geloven, wat Lee absoluut niet aansprak. "Maar ik zag veranderingen in haar karakter, haar waarden en haar houding tegenover mij en de kinderen. Het was aantrekkelijk. Ik ging een keer mee naar de kerk. Er preekte een jonge vent, Bill Hybels. Ik was nog steeds atheïst maar ik zei ook: Als dit klopt, verandert het m'n leven." Aanstaande zondag neemt hij u mee op de ontdekkingsreis die hij maakte en vertelt op levendige en toegankelijke manier hoe ook u dat reisdoel kunt bereiken. Een preek die u niet mag missen! Meer weten of Lee Strobel? Kijk dan even op onze website.

 

Vrijwilliger worden bij Hour of Power?

Het werk van Hour of Power steunt voor een groot deel op de schouders van toegewijde vrijwilligers. Enthousiaste kijkers die hun betrokkenheid met het programma graag omzetten in actie. Zonder hun hulp zou onze stichting economisch gezien geen bestaansrecht hebben en kon u op zondagmorgen níet naar Hour of Power kijken. Hour of Power is momenteel met spoed op zoek naar:

Telefonist (m/v)
Data invoer/bestelling (m/v)

’s Zondags kijken ongeveer 200.000 mensen naar de uitzending; je kunt je voorstellen dat wij vele reacties binnen krijgen. Deze willen wij graag allemaal beantwoorden en verwerken en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Word ook vrijwilliger bij Hour of Power. De sfeer op het kantoor is open en informeel. Je zult je snel bij ons thuis voelen. Ben je geïnteresseerd in zinvol en opbouwend vrijwilligerswerk en ten minste één dag per week beschikbaar? Stuur ons dan nu een email[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier.

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkheden!'.

Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkheden


Ja, ik word
donateur!
Dit is het nieuwste boek van Robert Harold Schuller. Op een eenvoudige manier reikt hij u stappen aan om meer te kunnen bereiken in het leven. Ontdek zelf hoe minderwaardigheidscomplexen en gevoelens van ontoereikendheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Leer om problemen te veranderen in unieke uitdagingen, buitenkansen en nieuwe mogelijkheden.


Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

In de webshop:

 

-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-