GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 28 2009
 

Beste,

Kijk deze zondag naar Hour of Power. Jean-Luc en Yves Lajoie zijn te gast bij ds. Robert Harold Schuller, Martin Zonnenberg zal in de Nederlandse uitzending praten over zijn passie en John Maxwell preekt over de wedloop van de geloofshelden.Op zoek naar roem en rijkdom

Dominee Robert H. Schuller ontvangt de twee Frans-Canadese broers Jean-Luc en Yves Lajoie in de Crystal Cathedral. In 1988 trokken ze van Canada naar Hollywood om het te gaan maken in de muziek en roem en rijkdom te vergaren.

Door schade en schande werden hun wonden veranderd in wonderen. Ze stichtten een succesvolle christelijke band, genaamd The Kry. Na het interview zingen ze het lied 'Take My Hand and Walk'.


Op het orgel van de Crystal Cathedral

Na het lied van het kinderkoor van de Crystal Cathedral interviewt Jan van den Bosch Martin Zonnenberg. Martin is een van de bekendste organisten van ons land en heeft ook een grote naam opgebouwd als componist. Martin ging afgelopen najaar mee met de groep Nederlanders die de Crystal Cathedral bezochten en mocht daar zelfs op het orgel spelen. Hij begeleidde het Grootkoor Holland, dat zong tijdens een dienst, die op 7 december is uitgezonden.


John MaxwellJohn Maxwell: De wedloop van de geloofshelden

John C. Maxwell preekt over 'de wedloop van geloofshelden'. Hij baseert zijn verhaal op Hebreën 11, "het hoofdstuk bij uitstek over het geloof". Maxwell: "Als u begint aan de wedloop van het geloof, laat u dan bemoedigen door het werk dat God in u is begonnen. Hij zal het afmaken. Ren met God, richt u op Jezus en luister naar de mensen in het publiek die u aanmoedigen bij deze prachtige wedloop van het geloof."

 

 

Hour of Power zoekt vrijwilligers

Het werk van Hour of Power steunt voor een groot deel op de schouders van toegewijde vrijwilligers. Enthousiaste kijkers die hun betrokkenheid met het programma graag omzetten in actie. Zonder hun hulp zou onze stichting economisch gezien geen bestaansrecht hebben en kon u op zondagmorgen níet naar Hour of Power kijken. Hour of Power is momenteel met spoed op zoek naar:

Telefonist (m/v)
Data invoer/bestelling (m/v)

’s Zondags kijken ongeveer 200.000 mensen naar de uitzending; je kunt je voorstellen dat wij vele reacties binnen krijgen. Deze willen wij graag allemaal beantwoorden en verwerken en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Word ook vrijwilliger bij Hour of Power. De sfeer op het kantoor is open en informeel. Je zult je snel bij ons thuis voelen. Ben je geïnteresseerd in zinvol en opbouwend vrijwilligerswerk en ten minste één dag per week beschikbaar? Stuur ons dan nu een email[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier.

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag het boek 'Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkheden!'.

Crisis?! Word een denker vanuit mogelijkheden


Ja, ik word
donateur!
Dit is het nieuwste boek van Robert Harold Schuller. Op een eenvoudige manier reikt hij u stappen aan om meer te kunnen bereiken in het leven. Ontdek zelf hoe minderwaardigheidscomplexen en gevoelens van ontoereikendheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Leer om problemen te veranderen in unieke uitdagingen, buitenkansen en nieuwe mogelijkheden.


Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

In de webshop:

 

-
Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-