GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 47 2009
 

Beste Vriend(in),

Ieder mens krijgt in zijn leven kansen. Ieder mens krijgt ook te maken met tegenslagen. Hoe ga je daar mee om? Thema's die deze week veel aandacht krijgen bij Hour of Power. In de Crystal Cathedral is operazanger Jason Black te gast. Hij vertelt over de tegenslagen in zijn leven. Jan van den Bosch ontvangt de Vlaamse artsen Rik & Sabine Celie die hun leven geheel in dienst van de allerarmsten hebben gesteld. De preek wordt verzorgd door John Maxwell. Hij spreekt over onze tweede kans. Kijk zondag om 8.00 uur of om 9.00 uur naar onze uitzending op RTL5 en ontdek hoe God ook in uw leven werkt.


Jason Black: "Niets is groter dan God"

Jason BlackHij is een gevierd operazanger en dankt God uit de grond van zijn hart dat hij nog altijd kan en mag zingen. In gesprek met Sheila Schuller Coleman vertelt Jason Black over de ernstige ongelukken die hem in zijn leven overkwamen. Een vreselijk auto ongeluk bracht ernstige schade toe aan zijn lichaam. En toen hij daarvan hersteld was doorsneed een vallende glasplaat zijn nek, met alle gevolgen van dien. Artsen gaven het op, maar God niet! In beide gevallen volgde volledige genezing en kreeg Jason Black zijn stem terug. "Ik ben omgeven door zegeningen", zegt Black, "en ik vertel dat graag aan iedereen." Dat zijn stem niets aan kracht heeft verloren bewijst hij vervolgens door het prachtige Nessun Dorma te zingen.

 

De Heer gaat ons voor op ons pad

Rik & Sabine Celie

Jan van den Bosch ontvangt deze week de Vlamingen Rik & Sabine Celie. Zij zijn beiden arts en al 23 jaar werkzaam in de Andes (Bolivia). Een erbarmelijk slecht en arm gebied dat misschien nog wel het best vergeleken kan worden met de armste gebieden in onze middeleeuwen. Getroffen door alle ziekte en ellende waarmee zij tijdens een 'studiereis' geconfronteerd werden besloten zij hun leven in dienst te stellen van de allerarmsten. Toen ze daarmee startten voelden ze dat nog niet als een opdracht van de Heer. Achteraf beseffen ze dat ze invulling geven aan het doel dat God voor hun leven voor ogen heeft. "De Heer gaat ons voor op ons pad" vertellen zij. Als zij dorpen bezoeken ervaren zij regelmatig dat God al het een en ander op hun komst heeft voorbereid. Het motiveert hen om door te gaan:" De weg naar echte zegening is Jezus. Als je die volgt zal er een wereld voor je opengaan.

20091120095831355_0001.jpgWilt u meer weten over het werk van Rik & Sabine Celie, bezoek dan hun website: www.doctorsonmission.org

 

God geeft ons altijd een tweede kans

John MaxwellKomende zondag is John Maxwell terug in de Crystal Cathedral. Op zijn eigen boeiende wijze spreekt hij over succes en tegenslag. Op weg naar succes is tegenslag heel normaal. We leren ervan en het maakt ons sterker. Dat is altijd zo geweest. Lees de Bijbel er maar op na. Het aantal misslukkingen dat daarin beschreven staat is niet te tellen. Vaak hebben we spijt van onze mislukkingen. Is het niet zo dat we soms best een periode in ons leven over willen doen, zodat we onze fouten kunnen herstellen? Het mooie is dat God ons altijd weer nieuwe kansen geeft. In 5 stappen legt Maxwell uit wat het eigenlijk betekent als God ons een tweede kans geeft.

 

Marcel Koning: "De kerstconcerten vertellen het verhaal in verschillende stijlen"

Marcel KoningHet verhaal is uiteraard het verhaal van de geboorte van Jezus. Marcel Koning is de dirigent en muzikaal leider van de kerstconcerten van Hour of Power. Met groot enthousiasme vertelt hij aan Jan van den Bosch over de totstandkoming van de concerten. Er zijn veel artiesten die allemaal hun eigen stijl hebben. Zo hebben we de concertpianisten Christiane Engel en Jan-Willem van Delft; de tenor Daniël Rodriguez en de sopraan Marla Kavanaugh. Maar ook de Nederlandse topzangeres Sharon Kips en musicalster Jimmie Earl Perry. Het is een enorme uitdaging om die verschillende stijlen zo samen te voegen tot één concert dat het voor de bezoekers één geheel blijft. De geboorte van Jezus is immers ook maar één verhaal.

Bent u nieuwsgierig of Marcel Koning in zijn uitdaging is geslaagd? Bezoek dan één van onze concerten. Ze worden verspreid door het hele land gegeven dus u heeft meerdere kansen. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Voor meer informatie en/of het bestellen van kaarten kijkt u op www.kerstconcerten2009.nl of belt u ons kantoor: 035-5380588

Kerst

Onze poster in uw kerk, buurthuis of voor uw eigen raam?

Als u ons wilt helpen met de promotie van onze kerstconcerten, graag ! Wij sturen u graag één of meerdere posters toe. U helpt ons er enorm mee.

Wilt u een poster ontvangen stuur dan een mailtje naar info@houwofpower.nl of bel met ons kantoor op 035-5380588

 

 

Gezocht: vrijwilligers voor ons concert in Eindhoven

Tijdens onze kerstconcerten wordt door onze vrijwilligers veel werk verzet om alles in goede banen te leiden. Zij dragen er voor een belangrijk deel aan bij dat onze gasten maximaal kunnen genieten van de concerten. Voor ons concert in Eindhoven op 21 december zijn wij nog op zoek naar enkele mensen die ons willen helpen. Heeft u interesse om tijdens dit concert ons de helpende hand te bieden? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Peter Joseph. Bij voorkeur via de e-mail: info@hourofpower.nl of telefonsich via 035-5380588.

Al 336 nieuwe donateurs, maar we willen er 1000
Inmiddels hebben wij 336 nieuwe donateurs mogen inschrijven en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Maar onze ambitie is groter. Wij willen ontzettend graag 1000 nieuwe donateurs inschrijven. Donateurs zijn voor Hour of Power erg belangrijk om de televisieuitzendingen te kunnen financieren. Elk jaar verliezen wij donateurs doordat zij bijvoorbeeld overlijden of werkloos raken. Dit jaar heeft de economische crisis daar nog een schepje bovenop gedaan. Om onze activiteiten op een goede manier te kunnen blijven uitvoeren zijn wij hard op zoek naar nieuwe donateurs. Wij stellen het zeer op prijs als ook u wilt overwegen ons te steunen. Om u aan te melden als donateur klikt u hier

Bent u al donateur dan wilt u misschien overwegen om uw bijdrage te verhogen of kent u andere mensen die u over het donateurschap kunt vertellen. U helpt er ons enorm mee.

bedankt!

 

[Naar begin]

 

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u op [PREFERENCES].


Crystal Cathedral

Word nu donateur
van Hour of Power

De uitzendingen van Hour of Power worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door de steun van kijkers. Simpel gezegd: zonder donateurs is er geen uitzending.

Daarom doen wij ook een beroep op u. Word vandaag nog donateur als de uitzendingen u tot inspiratie en bemoediging zijn, zodat ook anderen erdoor gesteund kunnen worden. Als blijk van dank sturen wij u graag de dvd 'Kan jouw droom werkelijkheid worden?'.

boek


Ja, ik word
donateur!Iedereen heeft een droom. Iedereen wil dat deze werkelijkheid wordt. Toch komt niet elke droom tot leven. Wat is dan het verschil tussen een dromer en iemand die zijn droom werkelijkheid ziet worden? John C. Maxwell legt uit hoe uw droom werkelijkheid kan worden en doet dat aan de hand van de grootste dromer aller tijden – Jozef. Door confronterende en belangrijke vragen laat Maxwell u stap voor stap zien wat de sleutels zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden.


 

Ons gebedsteam
bidt voor u!

Heeft u zorgen en wilt u dat er voor u gebeden wordt? Stuurt u dan een gebedsverzoek naar ons gebedsteam. Zij zullen voor u en uw verzoek bidden.

gebed

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-