GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 10 2010
 

Beste vriend(in),

Heeft u wel eens gefaald? Dan raden wij u aan aanstaande zondag weer naar een nieuwe en inspirerende uitzending van Hour of Power te kijken. Niet alleen de preek, maar ook de gasten zullen u bijzonder aanspreken.


John MaxwellU faalt toch...

…dus kunt u het beter succesvol doen! Iedereen faalt. Niemand vindt het leuk. We ontkennen het, verbergen het en lopen ervan weg. Maar, uw reactie op uw falen maakt het verschil in uw leven. John Maxwell vertelt u in zijn preek hoe uw falen juist tot een succes kan leiden.

 

 

Edwin van der Eijk"Daar ben ik mens voor"

Edwin van der Eijk is mantelzorger voor zijn vrouw, die zeer ernstig ziek is. Ondanks veel onmogelijkheden, waar hij dagelijks mee geconfronteerd wordt, is hij een denker vanuit mogelijkheden. Met Jan van den Bosch praat hij openhartig over zijn worstelingen, vragen én antwoorden.

 

Bruce WilkinsonEen gevaarlijk gebed

Hij is een van ’s werelds meest gerenommeerde christelijke sprekers. Bekend werd hij vooral van zijn boekje Het gebed van Jabes, waar wereldwijd miljoenen exemplaren van zijn verkocht. Bruce Wilkinson is te gast in de Crystal Cathedral en praat met Sheila Schuller Coleman onder meer over zijn nieuwste boek You were born for this.


 

Jazmin VeraLiever zingen dan praten

Al sinds ze kon lopen, doet ze niets liever dan zingen. Jazmin Vera heeft een krachtige stem en zingt het prachtige I will rise, geschreven door Chris Tomlin. ‘Er komt een dag wanneer de duisternis overgaat in licht. Wanneer Hij mijn naam noemt, zal ik opstijgen als een arend. Geen zorgen meer, geen pijn.’Gebedsverzoek

Jezus vroeg hem:
"Wat wil je dat Ik voor je doe?"

Heeft u zorgen? De leden van ons gebedsteam willen graag voor u bidden. Toen een blinde man Jezus riep, vroeg Jezus hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’. Die vraag stelt Jezus ook aan u!

Wees concreet in uw gebedsverzoek. Formuleer kernachtig uw probleem of nood en schrijf vervolgens op wat u graag wilt dat Jezus voor u doet. Wij bij Hour of Power geloven dat Jezus wonderen verricht, ook vandaag! Mail uw gebedsverzoek of vraag het speciale gebedsformulier aan.

[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u hier.

Twee must-haves van
Bruce Wilkinson!


God wil ons overvloedig zegenen

Overvloedig

God voelt zich vereerd wanneer wij naar Hem toekomen en Hem vragen ons te zegenen. Laat geen dag voorbij gaan zonder dat u naar Hem opkijkt en Hem vraagt om Zijn zegen!

Bestel nu!

 

Het Gebed van Jabes

Jabes

Dit bescheiden boekje heeft miljoenen mensen gemotiveerd daadwerkelijk te gaan bidden. Het eenvoudige gebed dat hierin wordt uitgelegd, zal opmerkelijke veranderingen in uw leven brengen!

Bestel nu!

Begin uw dag goed!

Meld u dan aan voor ons Gebed van de Dag. Elke dag ontvangt u een inspirerend, bemoedigend of vertroostend gebed, waar u kracht uit kunt putten om uw bergen te trotseren. Klik hier om uw dag goed te beginnen!

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-