GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 15 2010
 

Beste vriend(in),

Hebt u behoefte aan een positieve impuls? Kijk aanstaande zondag dan naar weer een nieuwe uitzending van Hour of Power. Openhartige gesprekken, een bemoedigende preek en prachtige muziek. Van harte bij u aanbevolen!


Ds. SchullerZo behaalt u succes

Wie bent u? Waar leeft u voor? God heeft u nodig. Hij wil u erbij hebben. Ds. Schuller reikt u in zijn preek een eenvoudig, maar doeltreffend principe aan: geloof plus focus plus doorzetten is succes. Dan wordt u een positief persoon in een negatieve wereld. Ga de uitdaging aan!

 
Julie HaddenJe lichaam als kermisterrein

Ze deed mee aan het bekende Amerikaanse tv-programma ‘Biggest Losers’, waarin mensen strijden tegen hun overgewicht. Julie Hadden is bijna de helft van haar gewicht kwijtgeraakt. Aan Sheila Schuller Coleman vertelt ze haar verhaal. “In plaats van als een tempel behandelde ik mijn lichaam als een kermisterrein. Ik was ervan overtuigd dat God boos op me was…”

Prof. dr. Bob Smalhout'Er moet een hoger doel zijn'

Wie kent hem niet, prof. dr. Bob Smalhout. Een paar maanden geleden verloor hij zijn geliefde vrouw Mieki. Zestig jaar waren ze getrouwd. Openhartig vertelt hij aan Jan van den Bosch over de meest dramatische gebeurtenis in zijn leven. “Ik heb heel lang ontkend dat ze ziek was.”

 Een Miss met een engelenstem

In deze uitzending is de Miss Amerika van 1977 te gast als artiest. Dorothy Benham kan namelijk meer dan alleen badpakken showen. Ze heeft diverse cd’s op haar naam staan en treedt nog regelmatig op. Met haar engelenstem zingt ze het prachtige ‘On Eagle’s Wings’.[Naar begin]

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief, klikt u hier.

Hour of Power
blijft in beweging!


GebedsverzoekDit jaar organiseren we samenzangbijeenkomsten. Samen met u gaan we de prachtige liederen uit de Crystal Cathedral zingen. De eerste staat al voor de deur:

zondag 20 juni as. om 14.30 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

Heeft u een droom?

Dan moet u beslist in het bezit komen van de DVD Kan uw droom werkelijkheid worden? van John Maxwell. U kunt deze DVD gratis ontvangen als u maandelijks donateur wordt van Hour of Power. Zijn de uitzendingen van Hour of Power u tot steun en bemoediging? En wilt u weten hoe uw droom werkelijkheid kan worden? Word dan nù donateur!


DroomJa,
ik word
donateur!
 

 

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-