GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 24 2010
 

Beste vriend(in),

Verlangt u naar een wonder? Kijk aanstaande zondag dan naar een nieuwe uitzending van Hour of Power. U zult ontdekken hoe uw wonder kan plaatsvinden. Aan alle vaders: een fijne Vaderdag gewenst! Zingt u ’s middags met ons mee voor onze hemelse Vader?


Ds. SchullerUw wonder begint vandaag

Bent u ontmoedigd? Draagt u een financiële last? Heeft u problemen in uw relatie? Dan is dit een boodschap die u móet horen. Om wonderen te herkennen, moet u niet gericht zijn op wat u ziet. U moet juist leven in geloof. Jim Penner geeft u drie kenmerken van krachtig geloof. U zult erachter komen hoe u uw situatie kunt veranderen. Uw wonder begint vandaag!


Een gigantisch bedrag, mede dankzij u!

Bert Konterman met Jan van den Bosch

Het is al weer even geleden, maar u herinnert zich vast nog wel de gezamenlijke Haïti-hulpactie van Hour of Power in samenwerking met Hart voor Kinderen. Aanstaande zondag is Johan Smoorenburg van het kinderdorp Bon Repos te gast bij Jan van den Bosch. Natuurlijk praten ze over de ramp, maar ook de bijzondere ommekeer in het leven van Johan komt aan bod. Met tot slot een persoonlijk woord van Johan aan de kijkers. Op de website van Hart voor Kinderen vindt u het laatste nieuws over de hulp aan Bon Repos.Pam LeestmaEen regelrechte ramp...

Kent u de televisieserie Touched by an Angel? In de Crystal Cathedral is de schrijver en producer van deze serie, Martha Williamson, te gast. Ze praat met Sheila Schuller Coleman over Hollywood en over haar huwelijk. Haar trouwdag was een aaneenschakeling van rampen, wat onder meer aanleiding was een boek te schrijven: Inviting God to Your Wedding.
Blind Boys of Alabama

Niet de gemiddelde twintiger

Moed wordt over het algemeen geassocieerd met jeugd. Wijsheid daarentegen komt met de jaren. Zelden is er iemand die beiden in overvloed bezit. Britt Nicole is zo iemand. Haar teksten gaan diep en getuigen van innerlijke wijsheid. Zingen doet ze al sinds ze drie was. Deze zondag zingt ze in de Crystal Cathedral een liedje van haar nieuwste cd The Lost Get Found.


Hartelijk bedankt!

Vorige week hebben wij u een verzoek gedaan om mee te werken aan een enquête aangaande ons experiment met het uitzendschema van Hour of Power. Wij willen u hartelijk bedanken voor de vele reacties die wij ontvangen hebben. Vanaf vandaag is de link naar de enquête niet meer beschikbaar.

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Kom zingen voor onze Vader op Vaderdag!

Samen zingenAanstaande zondag is het eindelijk zo ver! Samen met u gaan we de prachtige liederen uit de Crystal Cathedral zingen.

Zaal open: 13.30 uur
Aanvang: 14.30 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

Nieuw Bijbels dagboek met prachtige foto's van Ken Duncan

Word nu donateur en ontvang het GRATIS!


Droom


Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek in de geschiedenis van Hour of Power!

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan. Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Het dagboek is leverbaar na
20 mei 2010.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit dagboek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het dagboek te bestellen.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-