GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 26 2010
 

Beste vriend(in),

De zomer is begonnen! Gelukkig gaat Hour of Power gewoon door. Aanstaande zondag belooft weer een mooie uitzending te worden. Goed nieuws, mooie muziek en boeiende gasten. Kijkt u mee?


Ds. SchullerGod heeft grote plannen voor u!

Gaat u gebukt onder uw verleden? Denkt u dat u niets kunt betekenen voor het koninkrijk van God? Dan heeft Tony Campolo goed nieuws voor u! Wat u geweest bent, is minder belangrijk dan wat u kiest om te worden. Veel mensen zijn bang dat ze te oud zijn, te zondig, ongeschikt. Luister naar Tony en u zult ontdekken dat niets u ongeschikt maakt!
Bert Konterman met Jan van den BoschHet is goed; God is goed

Bij Jan van den Bosch is Lucas Kramer uit het zingende vissersdorp Urk te gast. Ook Lucas komt uit een vissersfamilie en zingen is zijn grootste liefhebberij. Drie jaar geleden verloor hij zijn vader aan leukemie. Zijn vaders motto, ‘Het is goed, God is goed’, klinkt duidelijk door op zijn nieuwste cd Het is Goed. Luister naar een boeiend gesprek met diepgang. Kijk ook even op Lucas’ website: www.lucaskramer.com.Pam LeestmaMuzikale Cubaanse vluchteling

Jaime Jorge werd geboren in een christelijk gezin in communistisch Cuba. Voor ons, vrije Nederlanders, is het moeilijk voor te stellen wat dat betekent. Zijn kindertijd en jeugd staan in het teken van pesterijen, mishandeling en vervolging. Uiteindelijk vlucht hij naar Amerika, waar hij zijn roeping vindt. Sheila Schuller Coleman interviewt de muzikale Jaime naar aanleiding van zijn pas verschenen boek No More Broken Strings. Jaime is tevens artiest en speelt het prachtige Groot is de Heer op zijn viool.
Nieuw Bijbels dagboek met prachtige foto's van Ken Duncan

Word nu donateur en ontvang het GRATIS!

Kracht voor elke dag!

Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek in de geschiedenis van Hour of Power!

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan. Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Hoe kunt u in het bezit komen van dit dagboek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het dagboek te bestellen.

 

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Wegens succes herhaald!
Nu in het oosten van het land: Kampen

Samen zingen


De samenzangmiddag te Leiden was een groot succes! Woont u in het oosten van het land of kon u er niet bij zijn? Dan heeft u in september opnieuw de kans:

zaterdag 18 september as.
om 20 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

Van onze tv-gast
Lucas Kramer

Samenzang

Een CD die u zal ontroeren. Prachtige liedjes, waaronder het nummer Het is goed, dat hij in de uitzending ten gehore zal brengen. Bestel de cd nu voor € 17,50.

Bestel nu!

Jezus vroeg hem:
‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’

Gebedsverzoek

Heeft u zorgen? De leden van ons gebedsteam willen graag voor u bidden. Toen een blinde man Jezus riep, vroeg Jezus hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’. Die vraag stelt Jezus ook aan u!

Wees concreet in uw gebedsverzoek. Formuleer kernachtig uw probleem of nood en schrijf vervolgens op wat u graag wilt dat Jezus voor u doet. Wij bij Hour of Power geloven dat Jezus wonderen verricht, ook vandaag! Mail uw gebedsverzoek of vraag het speciale gebedsformulier aan.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-