GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 27 2010
 

Beste vriend(in),

Begin uw zondagmorgen goed met Hour of Power! Aanstaande zondag kunt u kijken naar twee verschillende uitzendingen. Allereerst om 8 uur een dienst met Tony Campolo en vervolgens kunt u om 9 uur luisteren naar John Maxwell. Allebei van harte aanbevolen!


Uitzending van 8 uur Klik hier voor de uitzending van 9 uur

Tony CampoloGod heeft grote plannen voor u!

Gaat u gebukt onder uw verleden? Denkt u dat u niets kunt betekenen voor het koninkrijk van God? Dan heeft Tony Campolo goed nieuws voor u! Wat u geweest bent, is minder belangrijk dan wat u kiest om te worden. Veel mensen zijn bang dat ze te oud zijn, te zondig, ongeschikt. Luister naar Tony en u zult ontdekken dat niets u ongeschikt maakt!Lucas KramerHet is goed; God is goed

Bij Jan van den Bosch is Lucas Kramer uit het zingende vissersdorp Urk te gast. Ook Lucas komt uit een vissersfamilie en zingen is zijn grootste liefhebberij. Drie jaar geleden verloor hij zijn vader aan leukemie. Zijn vaders motto, ‘Het is goed, God is goed’, klinkt duidelijk door op zijn nieuwste cd Het is Goed. Luister naar een boeiend gesprek met diepgang. Kijk ook even op Lucas’ website: www.lucaskramer.com.Jaime JorgeMuzikale Cubaanse vluchteling

Jaime Jorge werd geboren in een christelijk gezin in communistisch Cuba. Voor ons, vrije Nederlanders, is het moeilijk voor te stellen wat dat betekent. Zijn kindertijd en jeugd staan in het teken van pesterijen, mishandeling en vervolging. Uiteindelijk vlucht hij naar Amerika, waar hij zijn roeping vindt. Sheila Schuller Coleman interviewt de muzikale Jaime naar aanleiding van zijn pas verschenen boek No More Broken Strings. Jaime is tevens artiest en speelt het prachtige Groot is de Heer op zijn viool.


Uitzending van 9 uur Ga terug naar de uitzending van 8 uur

John C. Maxwell

Maak uw dromen waar!

Droomt u nog wel? Of heeft u uw dromen verloren? Bent u op zoek naar een nieuwe droom? John C. Maxwell spreekt deze zondag over het thema Kan jouw droom werkelijkheid worden? Hij reikt u adviezen en principes aan waarmee u de juiste beslissingen kunt maken en ieder moment maximaal kunt benutten om uw droom te bereiken. Deze zondag het eerste van twee delen: Laat niemand je zijn of haar droom opleggen.
Erik Smithuis

Te vroege midlife crisis

Hij bezit als jonge ondernemer een succesvol bedrijf op het gebied van management, communicatie, sales en coaching, en heeft een prachtig gezin met twee mooie zoons. Erik Smithuis heeft zijn droom waargemaakt, maar dat ging niet zomaar. Erik Smithuis is te gast bij Jan van den Bosch en vertelt over wat hem inspireerde zijn dromen werkelijkheid te maken.
Michael Franzese

Toen: maffiabaas.
Nu: nieuw mens.

Er werd op hem gejaagd door allerlei politiekorpsen en de FBI. Hij stond op de nominatie te worden geëxecuteerd door de maffia. Zijn misdaadorganisatie bracht zes tot acht miljoen dollar per week op waarmee hij de meest verdienende gangster was sinds Al Capone. Dat was toen. Nu is Michael Franzese een nieuw mens in Christus en gebruikt hij zijn levenslessen om anderen te helpen. Hij is deze zondag te gast in de Crystal Cathedral.


Marie Barlow-Martin

Amerika's nationale schat

Ze heeft overal ter wereld gezongen en met succes. Marie Barlow-Martin wordt in Amerika 'de nationale schat' genoemd. Haar liefde voor Jezus straalt uit haar ogen en klinkt in haar stem. Ze zingt deze morgen in de Crystal Cathedral het oude en prachtige Hoe groot zijt Gij.


 

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Wegens succes herhaald!

Nu in het oosten van het land: Kampen

Samen zingen


De samenzangmiddag te Leiden was een groot succes! Woont u in het oosten van het land of kon u er niet bij zijn? Dan heeft u in september opnieuw de kans:

zaterdag 18 september as.
om 20 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

Van onze tv-gast
Lucas Kramer

Het is goed

Een CD die u zal ontroeren. Prachtige liedjes, waaronder het nummer Het is goed, dat hij in de uitzending ten gehore zal brengen. Bestel de cd nu voor € 17,50.

Bestel nu!

Nieuw Bijbels dagboek met prachtige foto's van Ken Duncan

Word nu donateur en ontvang het GRATIS!

Droom

Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek in de geschiedenis van Hour of Power!

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan. Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Hoe kunt u in het bezit komen van dit dagboek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het dagboek te bestellen.

Jezus vroeg hem:
‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’

Gebedsverzoek

Heeft u zorgen? De leden van ons gebedsteam willen graag voor u bidden. Toen een blinde man Jezus riep, vroeg Jezus hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’. Die vraag stelt Jezus ook aan u!

Wees concreet in uw gebedsverzoek. Formuleer kernachtig uw probleem of nood en schrijf vervolgens op wat u graag wilt dat Jezus voor u doet. Wij bij Hour of Power geloven dat Jezus wonderen verricht, ook vandaag! Mail uw gebedsverzoek of vraag het speciale gebedsformulier aan.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-