GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 31 2010
 

Beste vriend(in),

Begin uw zondagmorgen goed met Hour of Power! Aanstaande zondag kunt u kijken naar twee verschillende uitzendingen. Allereerst om 8 uur een dienst met Sheila Schuller Coleman en vervolgens kunt u om 9 uur luisteren naar Ds. Schuller. Allebei van harte aanbevolen!


Uitzending van 8 uur Klik hier voor de uitzending van 9 uurRobert H. SchullerMet Jezus kunnen wij ten volle leven

Het onmogelijke, mogelijk maken. Dat is waar het in het leven om draait. In zijn preek haalt Ds. Schuller enkele voorbeelden uit de geschiedenis aan waar doorzetters het schijnbaar onmogelijke toch realiseerden. Als u het woord onmogelijk uit uw woordenboek schrapt en als u Jezus in uw hart sluit wordt u vanzelf een denker vanuit mogelijkheden.

Matthijn BuwaldaGeen gewone liedjes

Het zijn geen gewone liedjes die Matthijn Buwalda schrijft, maar luisterliedjes met een dubbele bodem. Je moet zijn liederen vaker horen om de diepere betekenis van de teksten te begrijpen. Bijvoorbeeld in het lied “schreeuw naar de hemel” dat hij live voor ons zingt. Het zijn persoonlijke gevoelens van de zanger, die vooral jongeren raken. “Maar ik had laatst ook een positieve reactie van een mevrouw van 80”, zo vertelt Matthijn aan Jan van den Bosch.


Hart voor Kinderen
In deze uitzending ziet u een spotje van het hulpfonds van Hour of Power: Hart voor Kinderen. Dit filmpje heeft al veel nieuwe donateurs opgeleverd en daar zijn we dankbaar voor. In september start er een nieuwe campagne van Hart voor Kinderen: iedere druppel is er één! Lees de campagnebrief of ga direct naar de website om donateur te worden. U denkt misschien 'het is maar een druppel', maar je zult maar net degene zijn op wie die druppel valt...Austin GutweinJong, maar niet onverschillig

Als 9 jarig jochie zag hij een film over de moeilijke leefomstandigheden van een weesmeisje in Afrika. Het inspireerde Austin Gutwein tot actie. Hij bedacht een manier om door middel van zijn favoriete en in Amerika immens populaire sport basketbal geld in te zamelen. Inmiddels al meer dan 1,5 miljoen. Met dat geld liet hij scholen bouwen en voorzag hij weeskinderen van voedsel, kleding en medische verzorging. Met passie en groot enthousiasme vertelt hij aan Sheila Coleman-Schuller zijn verhaal.Uitzending van 9 uur Ga terug naar de uitzending van 8 uur

Tony CampoloKent u die vreugde al?

Voor God maakt het niet uit hoe goed of slecht uw leven is of was. Op het moment dat u spijt heeft van uw zonden, neemt Jezus deze last van uw schouders en maakt Hij van uw leven een feest. U ervaart een vreugde die voorkomt uit vergeving van zonden. Luister naar Tony Campolo deze zondag: "Jezus is niet gekomen om te oordelen, maar om de wereld te bevrijden en onuitsprekelijke vreugde te schenken."

Ino PruymboomIk kan een ander leven leiden... maar hoe?

Nadat hij voor de 17e keer in de gevangenis was beland stelde Ino Pruymboom zichzelf een belangrijke vraag. Zijn hele, toch nog jonge leven, zat hij al in de ellende. Geboren als zoon van criminele en drugsverslaafde ouders sloeg Ino zelf ook al vroeg de weg in van alcohol, drugs en criminaliteit. "Als God bestaat moet hij maar een baksteen op mijn hoofd gooien, dan zal ik Hem geloven." En God gooide die 'baksteen'. Hoe? Dat vertelt hij zondag aan Jan van den Bosch.


Derek FisherEr is maar één ding dat je verder brengt in het leven.

Dominee Schuller ontvangt de bijzonder populaire Amerikaanse topbasketballer Derek Fisher. Een topsporter die oprecht dankbaar is dat hij een beroep heeft waarmee hij veel mensen blij maakt. En het brengt hem in een positie waarin hij vooral aan jongeren kan uitleggen hoe je een sterk karakter ontwikkelt op basis van het geloof. Hij spreekt uit eigen ervaring. Benieuwd naar zijn verhaal? U hoort het aanstaande zondag!

GRATIS voor nieuwe donateurs!

Droom

Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek
in de geschiedenis van Hour of Power!

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan.
Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Hoe kunt u in het bezit komen van dit dagboek?
Door donateur te worden en het te ontvangen
als welkomstgeschenk of door het dagboek te bestellen.


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Maak een
TV-opname van
Hour of Power
mee!

met Robby Schuller

Eén van de thema's:
'Je bent geliefd'

Robby Schuller

Klik op de foto om een preek van Robby te beluisteren!

Robby Schuller is de kleinzoon van Ds. Schuller. Hij is al een paar keer in Nederland geweest en heeft op diverse plekken gesproken. Ook heeft hij tijdens een aantal Hour of Power Israëlreizen de groep begeleidt en de dagelijkse overdenkingen verzorgd.
Robby is inmiddels behoorlijk populair onder het Nederlandse Hour of Power kijkerspubliek.

Op 17 en 20 september houdt Robby een aantal spreekbeurten, waarbij TV-registratie zal plaatsvinden. Reserveer deze dagen alvast in uw agenda, want er is plaats voor maximaal 200 mensen!

Gedetailleerde informatie volgt nog, dus houd onze (e-mail) nieuwsbrieven in de gaten!


Samen Zingen in Kampen
op 18 september


Speciale gasten:

Robby Schuller
Johan Smoorenburg (Haïti)

Samen zingen


We nodigen u van harte uit voor onze tweede samenzangbijeenkomst, dit keer in Kampen op

zaterdag 18 september as.
om 20 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!

DVD
van Nick Vujicic

DVD Nick Vujicic

Nick Vujicic, de man zonder armen en benen. Degenen die hem kennen, zijn erg onder de indruk van Nick en zijn manier van spreken. Hij is 27 jaar en zijn verhaal is ongelooflijk.

Hour of Power heeft speciaal voor u een dvd samengesteld met drie van Nicks krachtige boodschappen, een interview en twee docufilmpjes over het leven van Nick (€ 19,50).

Bestel nu!

 


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-