GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 33 2010
 

Beste vriend(in),

Kijk aanstaande zondag weer naar twee verschillende uitzendingen van Hour of Power. Allereerst spreekt Tony Campolo en vervolgens Ds. Schuller. Begin uw zondagmorgen goed met Hour of Power!


Uitzending van 8 uur Klik hier voor de uitzending van 9 uur


Tony CampoloKent u die vreugde al?

Voor God maakt het niet uit hoe goed of slecht uw leven is of was. Op het moment dat u spijt heeft van uw zonden, neemt Jezus deze last van uw schouders en maakt Hij van uw leven een feest. U ervaart een vreugde die voorkomt uit vergeving van zonden. Luister naar Tony Campolo deze zondag: "Jezus is niet gekomen om te oordelen, maar om de wereld te bevrijden en onuitsprekelijke vreugde te schenken."


Ino PruymboomIk kan een ander leven leiden... maar hoe?

Nadat hij voor de 17e keer in de gevangenis was beland stelde Ino Pruymboom zichzelf een belangrijke vraag. Zijn hele, toch nog jonge leven, zat hij al in de ellende. Geboren als zoon van criminele en drugsverslaafde ouders sloeg Ino zelf ook al vroeg de weg in van alcohol, drugs en criminaliteit. "Als God bestaat moet hij maar een baksteen op mijn hoofd gooien, dan zal ik Hem geloven." En God gooide die 'baksteen'. Hoe? Dat vertelt hij zondag aan Jan van den Bosch.Derek FisherEr is maar één ding dat je verder brengt in het leven

Dominee Schuller ontvangt de bijzonder populaire Amerikaanse topbasketballer Derek Fisher. Een topsporter die oprecht dankbaar is dat hij een beroep heeft waarmee hij veel mensen blij maakt. En het brengt hem in een positie waarin hij vooral aan jongeren kan uitleggen hoe je een sterk karakter ontwikkelt op basis van het geloof. Hij spreekt uit eigen ervaring. Benieuwd naar zijn verhaal? U hoort het aanstaande zondag!Uitzending van 9 uur Ga terug naar de uitzending van 8 uur


RHSEen verborgen schat

Ds. Schuller begint zijn preek met een verhaal uit de tijd dat hij nog maar net prediker was. Toen hij mensen uitnodigde naar zijn dienst te komen, werd er dreigend gereageerd: "Ik wil wel eens een hartig woordje met u spreken." Op dat moment stond Ds. Schuller op het punt om een van de meest risicovolle gebeurtenissen uit zijn leven binnen te stappen, maar tegelijkertijd een van de mooiste schatten te ontdekken die God voor me verborgen had. Luister zondag naar de ontknoping van zijn verhaal en leer hoe u de schatten die God voor u verborgen heeft, kunt vinden.
Marja MiddeldorpSchoonmaakdiva laat haar hart zien

Ze kijkt elke week naar Hour of Power en sinds Marja Middeldorp drie jaar geleden bij Hour of Power te gast is geweest, is ze nog steeds even enthousiast over dat ene uurtje vanuit de Crystal Cathedral. Zondag zal ze vertellen hoe ze samen met God door het leven wandelt; in gelukkige tijden en door moeilijke momenten heen. En over een bijzondere ontmoeting die ze drie jaar geleden had...


Maren AngelottiWat als je kind niet gewoon is?

Maren Angelotti is zondag te gast in de Crystal Cathedral. Zij is pedagogisch expert, schrijver en moeder van vier kinderen met leerproblemen. Daarnaast is ze de oprichter van een stichting die zich richt op kinderen met leerproblemen. Er zijn veel kinderen die met een leerachterstand moeten afhaken op school. Zij kunnen daar zelf niets aan doen. Maren weet uit eigen ervaring hoe moeilijk dat is. Deze ervaringen heeft ze samen met haar pedagogische expertise gebundeld in een prachtig en behulpzaam boek gericht aan de ouders van moeilijk lerende kinderen.

GRATIS voor nieuwe donateurs!

Droom

Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek
in de geschiedenis van Hour of Power!

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan.
Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Hoe kunt u in het bezit komen van dit dagboek?
Door donateur te worden en het te ontvangen
als welkomstgeschenk of door het dagboek te bestellen.


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Samen Zingen in Kampen
op 18 september


Speciale gasten:

Robby Schuller
Johan Smoorenburg (Haïti)

Samen zingen


We nodigen u van harte uit voor onze tweede samenzang bijeenkomst, dit keer in Kampen op

zaterdag
18 september as.
om 20 uur

Klik hier voor meer informatie.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!


Maak een
TV-opname van
Hour of Power
mee!

met Robby Schuller

Eén van de thema's:
'Je bent geliefd'

Robby Schuller

Klik op de foto om een preek van Robby te beluisteren!

Robby Schuller is de kleinzoon van Ds. Schuller. Hij is al een paar keer in Nederland geweest en heeft op diverse plekken gesproken. Ook heeft hij tijdens een aantal Hour of Power Israëlreizen de groep begeleidt en de dagelijkse overdenkingen verzorgd.
Robby is inmiddels behoorlijk populair onder het Nederlandse Hour of Power kijkerspubliek.

Op 17 en 20 september houdt Robby een aantal spreekbeurten, waarbij TV-registratie zal plaatsvinden. Reserveer deze dagen alvast in uw agenda, want er is plaats voor maximaal 200 mensen!

Gedetailleerde informatie volgt nog, dus houd onze (e-mail) nieuwsbrieven in de gaten!


DVD
van Nick Vujicic

DVD Nick Vujicic

Nick Vujicic, de man zonder armen en benen. Degenen die hem kennen, zijn erg onder de indruk van Nick en zijn manier van spreken. Hij is 27 jaar en zijn verhaal is ongelooflijk.

Hour of Power heeft speciaal voor u een dvd samengesteld met drie van Nicks krachtige boodschappen, een interview en twee docufilmpjes over het leven van Nick (€ 19,50).

Bestel nu!

 


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-