GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 43 2010
 

Beste vriend(in),

Aanstaande zondag zijn we bij Hour of Power alweer toe aan het derde en laatste deel van de prekenserie U bent geliefd van Henri Nouwen. We hopen dat u bemoedigd bent en ook zult genieten van het laatste deel.


Henri NouwenElke dag wat tijd vrij maken

In het derde en laatste deel van zijn prekenserie U bent geliefd geeft Henri Nouwen u een aantal oefeningen. Als eerste: luisteren naar God. Probeer elke dag wat tijd vrij te maken om te luisteren naar degene die zo graag uw aandacht wil. Dat kunt u gewoon in uw stoel of buiten doen. Pas wanneer u tijd vrijmaakt voor God, kan Hij u zeggen wie u bent. Benieuwd naar de andere oefeningen? Kijk en luister aanstaande zondag naar het laatste deel van U bent geliefd.


Renee BondiEen bizar ongeluk

Toen Renee Bondi 29 was, was ze verloofd en had ze een geweldige zangcarrière, maar ineens veranderde alles. Na een bizar ongeluk raakte ze verlamd aan armen en benen, en kon ze alleen nog fluisteren. Renee weigert zich er bij neer te leggen dat haar leven over is. Op een dag komt een bevriende muzikant langs en gebeurt er iets bijzonders… Luister naar haar ontroerende verhaal en prachtige solo!

Jurjen BeumerElke voorkant heeft een achterkant

Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven, waaronder een biografie over het leven van Henri Nouwen. Jurjen Beumer was een goede vriend van Henri Nouwen en zondag is hij te gast bij Jan van den Bosch. Beumer woont in Haarlem, waar hij directeur is van de stichting Stem in de Stad. Zijn hart gaat uit naar de armen in de maatschappij. “Hoe mooi een stad ook lijkt, elke voorkant heeft een achterkant”, aldus Beumer.

Kerst
Reserveer nù alvast uw toegangsbewijs:

Kerstsamenzang

Samen Zingen met Hour of Power Kerstspecial

M.m.v.
De Amsterdam Staffband &
Staff Songsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica

21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn. Reserveer uw kaarten via onze webwinkel of bel ons op 035 - 538 05 88.[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

NIEUW
van Henri NouwenThuiskomen

Thuiskomen is gegroeid uit nooit eerder gepubliceerde notities over de ontmoeting van Henri Nouwen met Rembrandts beroemde schilderij De terugkeer van de verloren zoon.

Voor iedereen die geraakt werd door Nouwens bestseller Eindelijk thuis is dit boek een prachtig vervolg. Het is ontroerend en inspirerend. Nouwen laat zien hoe u in contact kunt komen met de unieke, onvoorwaardelijke liefde van God.

Bestel het boek nu en maak uw verzameling compleet!


Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-