GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 49 2010
 

Beste vriend(in),

Hartelijk welkom bij weer een nieuwe uitzending van Hour of Power! Als u de weg kwijt bent, raden wij u aan deze zondag te kijken en te luisteren naar een verhelderende boodschap en bijzondere, persoonlijke verhalen. U zit goed bij Hour of Power!


Sheila Schuller ColemanDeze superster wil u de weg wijzen

Wie volgt u in uw leven? Wie wijst u de weg? Of bent u de weg misschien helemaal kwijt? Luister naar Sheila Schuller Coleman en ontdek de superster die u het allerbeste kunt volgen. U kunt door een diep dal gaan, of over de top van een hoge berg; als u Jezus als een superster u de weg laat wijzen, zult u nooit verdwalen.
Bonnie St JohnOlympisch kampioene met één been

Bij haar geboorte bleek haar ene been onvolgroeid te zijn. Het zou ook niet normaal groeien en daarom moest haar been worden geamputeerd. Maar Bonnie St. John heeft als eerste zwarte Amerikaanse een Olympische skimedaille gewonnen. Ze praat met Ds. Schuller over haar boek In vreugde leven en vertelt hoe hard ze heeft moeten knokken om echt vreugde te vinden. Een prachtig verhaal over doorzettingsvermogen vanuit geloof.Karel NoordzijAls je een dierbare verliest...

In het verleden was hij directeur van Schiphol en president-directeur van de Nederlandse Spoorwegen. Maar ir. Karel Noordzij zit niet bij Jan van den Bosch op de bank om over economische zaken te praten. Dit jaar verloor hij zijn geliefde vrouw Sophie. Luister naar een persoonlijk verhaal over het verlies van een dierbare.

Bestel nu uw kalender voor 2011!


Flyer geschenkpakketten

Vraagt u zich wel eens af hoe het kan dat Hour of Power nog steeds elke zondag door meer dan tien miljoen mensen wereldwijd bekeken wordt? Dat komt omdat Hour of Power al veertig jaar lang kijkers aanmoedigt om GROOT te denken.

Dat is het thema van de Jaarkalender 2011: THINK BIG! Believe in God!

Deze jaarkalender bevat natuurlijk weer de prachtigste foto’s van misschien wel Gods grootste en meest spectaculaire creaties en negen krachtige slogans van ds. Schuller.

De kalender is alleen in het Engels verkrijgbaar en leverbaar vanaf eind december.

Bestel hem hier!


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Kerstsamenzang

M.m.v.
De Amsterdam Staffband &
Staff Songsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica

21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn

Reserveer hier uw toegangsbewijs
mét € 4,- korting!


Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-