GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 50 2010
 

Beste vriend(in),

We heten u nu alvast welkom bij weer een nieuwe uitzending van Hour of Power. Max Lucado zal spreken over een thema dat iedereen raakt. Kom hier alvast in de stemming voor onze Kerstsamenzang!


Sheila Schuller ColemanWaarom zijn we bang?

Angst is een kenmerkende emotie van deze tijd. We zijn bang om failliet te gaan. Bang dat we alleen overblijven. Bang voor de klok die ons steeds dichter bij het graf brengt. Angst stopt ons in een gevangenis. Zou het niet geweldig zijn om er uit te lopen? Verlangt u naar een leven zonder angst? Luister naar Max Lucado en ontdek hoe dat mogelijk is.
Nachtmerrie wordt werkelijkheid

Bonnie St JohnDe meest verschrikkelijke nachtmerrie voor ouders werd voor Steven en Maryanne Abbate werkelijkheid. Zij verloren hun zoon Luke op 15-jarige leeftijd in een auto-ongeluk. Het gezin ging door een ongekend diep dal, maar hield zich vast aan een wetenschap die op een heel bijzondere manier tot hen kwam. De gebeurtenis is verfilmd in het aangrijpende The Fifth Quarter, waarvan de trailer zal worden vertoond.


Karel NoordzijQueen of beauty relativeert

Ze is al eens eerder bij Jan van den Bosch te gast geweest, Queen of beauty Marijke Helwegen. Haar carrière startte als directiesecretaresse, maar toen ze uiteindelijk in de PR belandde, had ze haar vak gevonden. Veel mensen denken dat Marijke alleen om het uiterlijk geeft, maar dat weerlegt zij. “Uiterlijke schoonheid vind ik belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om je hart.”Bestel nu uw kalender voor 2011!


Flyer geschenkpakketten

Vraagt u zich wel eens af hoe het kan dat Hour of Power nog steeds elke zondag door meer dan tien miljoen mensen wereldwijd bekeken wordt? Dat komt omdat Hour of Power al veertig jaar lang kijkers aanmoedigt om GROOT te denken.

Dat is het thema van de Jaarkalender 2011: THINK BIG! Believe in God!

Deze jaarkalender bevat natuurlijk weer de prachtigste foto’s van misschien wel Gods grootste en meest spectaculaire creaties en negen krachtige slogans van ds. Schuller.

De kalender is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Bestel hem hier!


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Klik op onderstaande foto
voor de Kersttrailer!


Kerstsamenzang

M.m.v.
De Amsterdam Staffband &
Staff Songsters van
het Leger des Heils

Jacob Schenk
Tenor

Gerben Schenk
Mondharmonica

21 december in de Grote Kerk in Apeldoorn

Uw toegangsbewijs
mét € 4,- korting is alleen nog telefonisch te bestellen!


Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-