(Wordt deze e-mail nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk dan onze online versie)

 
GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 51 2010

Beste vriend(in),

Hour of Power wenst u alvast een gezegend Nieuwjaar! Jezus zegt: ‘Ik ben met u, álle dagen’. Dat geloven en verkondigen we! Ook voor het nieuwe jaar is ons gebed als Hour of Power team dat we u tot zegen mogen zijn. Met prachtige programma’s die u raken, inspireren en bemoedigen. Begin het nieuwe jaar goed met een prachtige uitzending van Hour of Power!

Kerstkrans

 

Ds. SchullerGeef Gods droom de ruimte

Aan het begin van het nieuwe jaar daagt ds. Schuller u uit om uw denken te vergroten. Gods verlangen is namelijk dat u boven uw eigen denken uitstijgt. Het ergste wat er kan gebeuren, is dat u faalt. Maar falen is geen zonde. God heeft een droom voor uw leven. Een droom die groter is dan u zich kunt voorstellen. Geef Gods droom de ruimte en overstijg uzelf!


Stephanie-JoyEen ego zo groot als Manhattan

In de Crystal Cathedral is Mark Koch te gast. Mark was een grote Hollywood producer met ‘een ego zo groot als Manhattan’, zoals hij het zelf zegt. Hij heeft een aantal grote films geproduceerd en zijn succes steeg hem naar het hoofd. Hij leefde een goddeloos leven tot God hem tot stilstand riep. God gaf hem een nieuwe grote droom, waar hij enthousiast over vertelt aan Sheila Schuller Coleman.
Jason Black

'God doet niet aan pensioen'

In veel landen is hij bekend als Brother Andrew. We hebben het over Anne van der Bijl die deze zondag te gast is bij Jan van den Bosch. Hij was één van de eerste mannen die Bijbels smokkelde naar het communistische Oostblok. Van der Bijl is 82 en gepensioneerd, maar zit zeker niet stil. ‘God doet niet aan pensioen’, aldus Van der Bijl. Zijn boodschap: er is hoop in een wereld vol wanhoop. Hoe dat kan? Kijk aanstaande zondag…

 


Heeft u uw Hour of Power kalender
voor 2011 al?Kalender 2011

Vraagt u zich wel eens af hoe het kan dat Hour of Power nog steeds elke zondag door meer dan tien miljoen mensen wereldwijd bekeken wordt? Dat komt omdat Hour of Power al veertig jaar lang kijkers aanmoedigt om GROOT te denken.

Dat is het thema van de Jaarkalender 2011: THINK BIG! Believe in God!

Deze jaarkalender bevat natuurlijk weer de prachtigste foto’s van misschien wel Gods grootste en meest spectaculaire creaties en negen krachtige slogans van ds. Schuller.

OP = OP

De kalender is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Bestel hem hier!
[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Must have!

Pappie's kleine meid

Op Eerste Kerstdag was ze te gast bij Jan van den Bosch: Stephanie-Joy Eerhart. In dit boek beschrijft ze haar ontroerende en schokkende levensverhaal.

Bestel het nu in onze webwinkel!

Wees er snel bij, want op=op!


Begin het nieuwe jaar goed!

Kracht

Dit is misschien wel het mooiste en meest inspirerende dagboek in de geschiedenis van Hour of Power.

Een overdenking voor iedere dag met prachtige foto's van Ken Duncan. Dit dagboek zal uw geloof een nieuwe impuls geven!

Bestel het dagboek nú
in onze webshop.

Een uniek kijkje achter de schermen van 10 jaar
Hour of Power

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Gevuld met verhalen, gedichten en foto's is dit een prachtig koffietafelboek.

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.
-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-