GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 4 2011

Beste vriend(in),

In onze huidige economische malaise is het voor veel mensen heel moeilijk om nieuwe dromen te dromen. Misschien voor u ook wel. Kijk dan aanstaande zondag naar Hour of Power en luister naar Gods boodschap, die door de preek, maar ook door de gasten heen klinkt. Van harte welkom bij Hour of Power!


Jim Penner't Is tijd om opnieuw te dromen

We horen en lezen steeds vaker over scheidingen, depressies, economische klappen, rampen en het gevolg is: we zijn vergeten hoe we kunnen dromen. Jim Penner heeft een boodschap van God voor u: het is tijd om opnieuw te dromen. Het maakt niet uit waar u vandaan komt en wat u heeft meegemaakt. U bent meer dan overwinnaar door Jezus die u heeft liefgehad. Alle dingen zijn mogelijk voor wie gelooft. Het is de hoogste tijd dat u weer gaat dromen!


Jason LesterAtleet met een verlamde arm

Twaalf jaar oud was hij toen de sportieve Jason Lester twee verschrikkelijke gebeurtenissen te verduren kreeg. Een automobiliste negeerde het rode verkeerslicht en reed over Jason heen, waardoor hij 21 botten brak en zijn ene arm voorgoed verlamd raakte. Tot overmaat van ramp verloor hij kort daarna zijn vader, die hij nog als enige ouder had. Hoe Jason dat overleefde en het zelfs schopte tot Beste Mannelijke Atleet met een Handicap vertelt hij aan Sheila Schuller Coleman.Johan en Astrid VosDoor de nood gegrepen

Jaren geleden ging Astrid Vos met haar man Johan naar Zuid-Afrika. Geraakt door de enorme nood met name onder de kinderen volgde kort daarop een tweede bezoek. En ze zijn er nog steeds. “Als we toen hadden geweten wat God allemaal voor ons in petto had, waren we waarschijnlijk gillend weggelopen”, vertelt ze aan Jan van den Bosch. Wat begon met het uitdelen van melk op crèches resulteerde in de bloeiende stichting Victory4all, Victory4allwaarmee Johan en Astrid de toekomst van zoveel mogelijk kinderen willen veranderen. Ze hebben bijzondere dingen meegemaakt, waar ook onze hulporganisatie Hart voor Kinderen een rol in heeft mogen spelen.

Klik hier voor de website van Victory4all!Jezus vroeg hem:
‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’

GebedsverzoekHeeft u zorgen? De leden van ons gebedsteam willen graag voor u bidden. Toen een blinde man Jezus riep, vroeg Jezus hem: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’. Die vraag stelt Jezus ook aan u!

Wees concreet in uw gebedsverzoek. Formuleer kernachtig uw probleem of nood en schrijf vervolgens op wat u graag wilt dat Jezus voor u doet. Wij bij Hour of Power geloven dat Jezus wonderen verricht, ook vandaag! Mail uw gebedsverzoek of vraag het speciale gebedsformulier aan.

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Vindt u het moeilijk
om weer te dromen?


Dit kan u daar bij helpen!

Kan jouw droom werkelijkheid worden

John Maxwell kan u helpen uw droom te ontdekken en werkelijkheid te laten worden.

Bestel het boek of de prekenserie op DVD

Prijs: € 19,50
(incl. verzendkosten)


U een hoopvolle toekomst en zij ook!

Hart voor Kinderen01

We zijn blij dat u naar Hour of Power kijkt en iedere week bemoediging, troost en inspiratie ontvangt. Ingrediënten waarmee u een hoopvolle toekomst tegemoet kunt gaan.

God wil elk mens een hoopvolle toekomst geven. Alleen...
daar heeft hij U voor nodig!


Voor maar 7,- per maand geeft u kwetsbare kinderen een nieuwe, hoopvolle toekomst.

Klik hier en laat uw hart spreken...

Hart voor Kinderen
-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-