GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 09 2011
 

Beste vriend(in),

Vindt u het moeilijk om het beste in mensen te zien? Dan raden wij u aan om aanstaande zondag te kijken. Laat u uitdagen en bemoedigen door de preek van Robert V. Schuller en twee prachtige getuigenissen. Van harte welkom bij Hour of Power!


Robert V. SchullerZie het mooie in mensen

Vindt u het moeilijk om het mooie in mensen te zien? Heeft u de neiging mensen op hun uiterlijk of gedrag te beoordelen? Luister dan zondag naar Robert V. Schuller. Hij zal u vertellen hoe u het beste kunt zien in mensen en op die manier de wereld kunt veranderen. Deze wereld heeft geen Hollywood-mensen nodig, maar christenen die ware schoonheid en ware liefde kunnen zien.Joop van Ooijen en Henk VlotNederlands eerste dakevangelist

Het ‘Jezus redt’ dak is breed uitgemeten in de media. Eigenaar van het dak, Joop van Ooijen, is  Nederlands eerste dakevangelist. Het woord werd bijna gekozen als hét nieuwe woord van 2010. Henk Vlot liep rond met een groot geheim. Tot hij ten einde raad was en de hulp van Joop van Ooijen en zijn team inschakelde. Henks jarenlange pornoverslaving komt aan het ligt. Een boeiend interview in de serre van Jan van den Bosch!
Louis ZamperiniOlympisch atleet wordt krijgsgevangene

Toen hij in 1936 een sensationeel snelle ronde liep op de Olympische Spelen werd hij uitgenodigd Hitler een hand te geven. Louis Zamperini heeft ook een andere kant van Hitler gezien toen hij in de Tweede Wereldoorlog krijgsgevangene werd. Zijn vliegtuig stortte neer en nadat hij bijna 50 dagen op een vlot had doorgebracht, werd hij gered door de vijand. Ze brachten hem naar een afschuwelijke plek. Louis vertelt zijn bewogen levensverhaal aan Sheila Schuller Coleman.


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Tegenover thema's als schuld en schaamte ontdekt u Gods unieke genade en vergeving.

Prijs: € 17,95
(incl. verzendkosten)

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.Begin uw dag goed!

Meld u dan aan voor ons Gebed van de Dag. Elke dag ontvangt u een inspirerend, bemoedigend of vertroostend gebed, waar u kracht uit kunt putten om uw bergen te trotseren. Klik hier om uw dag goed te beginnen!

 

 

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-