GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 11 2011
 

Beste vriend(in),

Hoop doet leven. Dat geldt ook voor u. Hebt u behoefte aan nieuwe hoop? Dan mag u de nieuwe uitzending van Hour of Power aanstaande zondag niet missen; een programma vol hoop!


John MaxwellSta op: er is hoop!

Bent u wel eens een baan of promotie misgelopen? Heeft u wel eens ongeduldig gereageerd op één van uw kinderen? We hebben allemaal wel eens gefaald. En vervolgens opgegeven. In zijn preek roept John Maxwell aan de hand van het leven van Petrus u op om weer op te staan. Het maakt niet uit wat u gedaan heeft of waar u op dit moment doorheen gaat: er is hoop!Antonie FountainIs de slavenhandel wel afgeschaft?

Officieel is de slavenhandel afgeschaft, maar nog steeds worden er over de hele wereld miljoenen mensen verhandeld en gedwongen aan het werk gezet. Van gedwongen prostitutie tot kindsoldaten, van cacaoslavernij tot gedwongen mijnwerk. Bij Jan van den Bosch is Antonie Fountain te gast. 32 jaar, bevlogen en directeur van de organisatie Stop the Traffik. Hij had een goede baan als marketeer, maar vecht nu voor de vrijheid van onze naaste.

Ontdek zelf de ernst van moderne slavernij én wat u kunt doen op www.stopthetraffik.nl.

Familie DenBestenEen 'klein' wonder

Het was een heel normaal gezin. Alles verliep voorspoedig… tot die Kerstavond, iets meer dan twee jaar geleden. Dochter Gracyn zag er naar uit om die avond te gaan zingen, maar werd plotseling doodziek. Een virus was haar hart binnengedrongen en de 9-jarige Gracyn moest vechten voor haar leven. Samen met haar ouders, Robin en Kris DenBesten, vertelt ze haar wonderlijke verhaal aan Sheila Schuller Coleman. Vervolgens zal Gracyn samen met haar moeder het prachtige lied Healer ten gehore brengen.
Begin uw dag goed!

Wilt u uw dag goed beginnen? Meld u dan aan voor ons Gebed van de Dag. Elke dag ontvangt u een inspirerend, bemoedigend of vertroostend gebed, waar u kracht uit kunt putten om uw bergen te trotseren. Klik hier om uw dag goed te beginnen!

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Must have van
John Maxwell!

Droom

Of u nu een oude droom bent verloren of u bent op zoek naar een nieuwe droom in uzelf. Dit boek van John Maxwell biedt u een stappenplan waar u vandaag mee kunt beginnen om uw droom te gaan zien, eigen te maken en te bereiken. Op basis van zijn veertigjarige ervaring in coaching en leiderschapsontwikkeling leidt Maxwell u vaardig door de tien vragen die aan elke dromer worden gesteld.

Bestel het boek of de Dvd in onze webwinkel!

 

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Tegenover thema's als schuld en schaamte ontdekt u Gods unieke genade en vergeving.

Prijs: € 17,95
(incl. verzendkosten)

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.

 

 

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-