GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 13 2011
 

Beste vriend(in),

Door welke bril bekijkt u het leven? Kijk zondag naar een nieuwe uitzending van Hour of Power en ontdek een geweldige waarheid die uw perspectief compleet kan veranderen. De gasten zullen u van die waarheid overtuigen met twee heel persoonlijke verhalen. Van harte welkom bij Hour of Power!


Jim PennerU bent een koningskind!

Bent u klaar voor een boodschap die uw leven gaat veranderen? Jim Penner spreekt over een tekst uit 1 Petrus die uw leven in een compleet ander perspectief zet: ‘U bent een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een volk Gode ten eigendom.’ Misschien bent u uw baan kwijt, is uw huwelijk gestrand of kunt u uw rekeningen niet betalen. Laat Jim u herinneren aan een levensveranderende waarheid: u bent een koningskind!Leo FijenMan onderuit

Velen kennen hem als presentator van het RKK-televisieprogramma Kruispunt. Leo Fijen is te gast bij Jan van den Bosch. Samen praten ze over een onderwerp dat beide mannen aanspreekt en dat de titel vormt van één van Fijens boeken: Man onderuit. Een val op het ijs veroorzaakte een gecompliceerde polsbreuk en maakte Leo Fijen totaal afhankelijk. Wat heb je dan aan de wijze lessen van monniken? Leo Fijen vertelt het u…

Hank en Jean WiebeAan de rand van de wanhoop

Hank en Jean Wiebe waren gezegend met een prachtige tweeling, Scott en Tracey, hun enige kinderen. Op een dag reed Scott op zijn fiets naar huis toen hij werd aangereden door een auto. Enkele minuten later overleed hij. Het koste het gezin Wiebe jaren om hun leven weer op te pakken. Tot de volgende klap kwam: bij dochter Tracey werd een zeldzame vorm van leukemie vastgesteld. Na een lange strijd overleed ook zij. Hank en Jean stonden aan het randje van de wanhoop, maar kunnen toch hun verhaal van geloof en liefde vertellen aan Sheila Schuller Coleman.

Begin uw dag goed!

Wilt u uw dag goed beginnen? Meld u dan aan voor ons Gebed van de Dag. Elke dag ontvangt u een inspirerend, bemoedigend of vertroostend gebed, waar u kracht uit kunt putten om uw bergen te trotseren. Klik hier om uw dag goed te beginnen!


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

APRIL SPECIAL

Alleen voor u
als e-mailabonnee!

Nu voor slechts
€ 9,95

Het geheim achter geluk

Het geheim achter geluk

Wilt u weten hoe u een leven vol geluk kunt leiden? Dan is dit boek een must-have voor u! Ds. Schuller neemt de Zaligsprekingen onder de loep. Aan de hand van zijn tomeloze positieve instelling en zijn gezond verstand probeert hij te ontdekken wat Jezus met elk ervan bedoelt en laat zien welk praktisch verschil ze kunnen maken in het leven van alledag.

Normaal € 19,50
Speciaal voor u: € 9,95

Bestel nu!
Kortingscode: geheim

Word nu donateur en ontvang het speciale jubileumboek GRATIS!

Liefde en Leven

Liefde en Leven geeft u een uniek kijkje achter de schermen van tien jaar Hour of Power. Tegenover thema's als schuld en schaamte ontdekt u Gods unieke genade en vergeving.

Prijs: € 17,95
(incl. verzendkosten)

Hoe kunt u in het bezit komen van dit boek? Door donateur te worden en het te ontvangen als welkomstgeschenk of door het boek te bestellen.

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-