GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 14 2011
 

Beste vriend(in),

Vraagt u zich wel eens af of u goed genoeg bent? Dan nodigen wij u van harte uit om aanstaande zondag te kijken naar een nieuwe uitzending van Hour of Power. Wie u ook bent en wat u ook doet: Jezus vindt u meer dan goed genoeg!


Robert V. SchullerJezus gelooft in u!

Voelt u zich wel eens afgewezen? Denkt u soms dat u niet goed genoeg bent? Dan heeft Robert V. Schuller een prachtige boodschap voor u! Hij legt u uit hoe bijzonder het was dat Jezus als rabbi tegen vissers zei: Volg Mij. Mensen die door andere rabbi’s waren afgewezen, waren voor Jezus wel goed genoeg. Dat geldt ook voor u. Jezus gelooft in u en zegt tegen u: Volg Mij!

Bruce CerewDe barre tocht van een oorlogskind

Zijn verhaal begint in Nigeria, waar hij opgroeit bij een liefhebbende moeder en een gewelddadige vader, die hem regelmatig mishandelt. Bruce Cerew ontvlucht zijn gebroken gezin, waarmee een barre tocht is begonnen. Bruce raakt verzeild in burgeroorlogen, vlucht, ontkomt ternauwernood aan de dood en bereikt uiteindelijk Nederland. Gekweld door trauma’s, pijn en angst pleegt hij bijna zelfmoord. Bijna… Nu strijdt hij voor de rechten van kinderen in Afrika met zijn organisatie The Ray of Light. Luister naar Bruce als hij zijn verhaal vertelt aan Jan van den Bosch.

Bruce heeft zijn verhaal op papier gezet. Zijn boeken zijn wereldwijd bekend geworden. U kunt ze hier (alleen nog tweedehands) bestellen.

Dante GebelZondagmiddag in de Crystal Cathedral

Wanneer de ochtendsamenkomst in de Crystal Cathedral ten einde is, gaan de deuren niet dicht voor de rest van de dag. Om één uur zit de zaal alweer vol met de Spaanse gemeente, één van de snelst groeiende kerken van deze tijd. Voorganger Dante Gebel is te gast in Hour of Power en vertelt aan Sheila Schuller Coleman de geweldige dingen die God in zijn Spaanse gemeente doet.

Verzamelaars opgelet!

Bruce Cerew


U kunt Hour of Power op een speciale manier helpen! Heeft u in een lade van één van uw kasten nog een vergeten verzameling postzegels, munten of iets dergelijks liggen waar u niets mee doet? Of kent u misschien (ex-)verzamelaars? Laat het ons weten! Vaak leveren deze verzamelingen nog een mooi bedrag op en dat zou ten goede kunnen komen aan ons werk. U kunt gebruik maken van ons contactformulier. We zien uit naar uw bericht!

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

APRIL SPECIAL

Alleen voor u
als e-mailabonnee!

Nu voor slechts
€ 9,95

Het geheim achter geluk

Het geheim achter geluk

Wilt u weten hoe u een leven vol geluk kunt leiden? Dan is dit boek een must-have voor u! Ds. Schuller neemt de Zaligsprekingen onder de loep. Aan de hand van zijn tomeloze positieve instelling en zijn gezond verstand probeert hij te ontdekken wat Jezus met elk ervan bedoelt en laat zien welk praktisch verschil ze kunnen maken in het leven van alledag.

Normaal € 19,50
Speciaal voor u: € 9,95

Bestel nu!
Kortingscode: geheim

Paasactie

De Passie achter
het lijden van Jezus
begrijpen


Nu voor maar
3 euro!

Liefde en Leven

Deze uitdagende studiegids is geschreven naar aanleiding van de film The Passion of The Christ. Het zal u helpen bij het zoeken naar antwoorden op vragen als:

Wie hebben Jezus nu werkelijk gedood?
Waarom moest Jezus lijden en sterven?
Wat heeft dit verhaal met mij te maken?

Bestudeer de consequenties van de meest belangrijke gebeurtenis in de wereldgeschiedenis en ervaar zelf hoe de passie van Jezus uw leven en uw toekomst kan veranderen!

Bestel het hier.
Op = op!

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-