GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 17 2011
 

Beste vriend(in),

Het thema van Hour of Power deze meimaand is Naastenliefde. Komende zondag starten we met Michael Guillen: Geven maakt gelukkig. Wilt u uw leven lang gelukkig zijn? Kijk dan aanstaande zondag naar een nieuwe uitzending van Hour of Power en ontdek de sleutel tot geluk. U zult het horen in de preek, in de verhalen van onze gasten én in de prachtige muziek. Van harte bij u aanbevolen!


Michael GuillenGeven maakt gelukkig

Bent u gelukkig? Zou u uw leven lang gelukkig willen zijn? Aanstaande zondag hoort u hoe u daarvoor kunt zorgen: help iemand. Het op één na belangrijkste gebod in de Bijbel is: ‘Heb uw naaste lief als uzelf.’ De Bijbel vertelt nog veel meer over naastenliefde. In zijn preek geeft Michael Guillen u vier principes over naastenliefde die uw hele leven compleet kunnen veranderen.

Erna NeuteboomEen oase midden in een woestijn van ellende

Ze dacht dat ze wel wat gewend was, maar toch was ze niet voorbereid op de ellende die ze in Haïti zag. Erna Neuteboom, de oprichter van ons hulpfonds Hart voor Kinderen, was onlangs in Haïti. Samen met haar man bezocht zij het kinderdorp Bon Repos, waar de stichting 48 verlaten kinderen onderdak heeft kunnen geven. Mede dankzij uw steun!

Deze maand voert Hart voor Kinderen speciaal actie om naast onderdak ook in het levensonderhoud van deze kinderen te kunnen voorzien. Erna heeft met eigen ogen gezien hoe Hart voor Kinderen daadwerkelijk verschil uitmaakt in de levens van kostbare kinderen.

Helpt u mee het verschil te maken? Word vandaag nog donateur. Het kost u slechts 22 cent per dag… Klik op het hartje en ga naar de website van Hart voor Kinderen. Geef en word rijk!

Hart voor Kinderen


TwietmeyerDe impact van naastenliefde

Toen ze als kind de overvloed in haar huis zag, snapte ze niet dat er aan de andere kant van de wereld kinderen stierven van ellende. Beelden op tv van een kurkdroog Ethiopië plantten een zaadje in haar hart. Tegenwoordig is Carolyn Twietmeyer moeder van zeven eigen kinderen en zes geadopteerde kinderen. Samen met haar man Kiel is ze te gast in de Crystal Cathedral. Ze vertellen Sheila Schuller Coleman over de impact van naastenliefde in hun leven.


Volgende week is het Moederdag!

Moederdag vaas


Veel moeders zullen op 8 mei verrast worden met deze prachtige vaas, want we hebben er inmiddels al een paar honderd verstuurd! Verras ook úw moeder met deze glazen Eagle vaas. Doe er zelf een fleurig boeket in en uw geschenk is bijna compleet. Bijna! Want speciaal voor Moederdag hebben wij een unieke Moederdagkaart ontworpen. U krijgt hem er gratis bij. Nu is uw geschenk pas echt compleet!

Moederdagkaart

Bestel uw Moederdaggeschenk uiterlijk 3 mei,
zodat u het op tijd in huis heeft.


Prijs: € 25,- (incl. € 6,75 verzendkosten)

Bestel hier!

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

MEI SPECIAL

Alleen voor u
als e-mailabonnee!

Nu voor slechts
€ 9,95

Ontdek Gods richting
voor uw leven

Ontdek Gods richting

Dit boek kan u helpen bij het
vinden en verwezenlijken van uw persoonlijke roeping. Dit zou wel eens de grootste uitdaging in het leven kunnen zijn. Ontdek dat het leven een reis is in plaats van een doel op zich, een weg waarop uw unieke individualiteit in Gods ogen zich zal blijven ontvouwen.

Normaal € 14,95
Speciaal voor u: € 9,95

Bestel nu!
Kortingscode: ontdek

Handel in Haïtiaanse weeskindjes...

Hulpfonds
Hour of Power
start campagne!

Kinderhandel

Met verdriet in ons hart lazen wij recent een persbericht, waaruit blijkt dat in het geheim tientallen Haïtiaanse weeskindjes werden verkocht aan pedofielen in Duitsland...
Hart voor Kinderen heeft 48 kinderen van dit afschuwelijke lot kunnen redden. Maar er zijn er nog zoveel meer...

U kunt het verschil maken! Dat is onze hartenkreet. Klik hier om kinderen te redden van een vreselijk lot.

Nieuwsbrief HvK

Benieuwd wat Hart voor Kinderen allemaal al heeft kunnen doen? Download hier onze laatste nieuwsbrief!


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-