GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS
WEEK 19 2011
 

Beste vriend(in),

Van harte welkom bij weer een nieuwe uitzending van Hour of Power! Onze jonge, enthousiaste dominee Robert V. Schuller zal spreken over het gebed. Een prachtig passend onderwerp binnen het thema van deze maand: naastenliefde. Of u nu veel affiniteit heeft met dit onderwerp of niet, laat u bemoedigen of juist uitdagen!Robert V. SchullerBidden? Ja!

Vraagt u zich soms af of uw gebeden zin hebben? Twijfelt u misschien of God u wel hoort? Dan moet u deze zondag zeker kijken en luisteren naar Robert V. Schuller. Als Westerlingen willen we graag alle antwoorden weten en precies definiëren wie God is. Probeer het Griekse denken even los te laten en laat u meevoeren in het Joodse denken. Ontdek dat God een liefhebbende Vader is die gewoon heel graag wil weten wat Zijn zonen en dochters te zeggen hebben.

Heeft bidden zin?

Daar zal Saskia van Helden over spreken tijdens onze bijeenkomst voor gebedsmedewerkers op 17 mei. Wilt u ook voor anderen bidden? Dan bent u nog steeds van harte welkom! Klik hier voor meer informatie.

Yosef Mahmoud en Egbert SchuurmanLiefde voor elkaar, daar gaat het om!

Bij Jan van den Bosch zitten twee mannen met zeer verschillende achtergronden op de bank. Allereerst prof. dr. Egbert Schuurman, de langstzittende fractievoorzitter van de Eerste Kamer. Naast hem zit Yosef Mahmoud, die met zijn getuigenis in een vorige uitzending zijn medegast diep heeft geraakt. Beide mannen hebben een link met het islamitische geloof en allebei verlangen ze ernaar de liefde van God te laten zien, met name aan moslims.
Brooks DouglassEen wees in twee schoten

Hij was 16 jaar, zijn zus 12. Op een avond werd er op de deur geklopt en een vreemde man vroeg of hij de telefoon mocht gebruiken. Eenmaal binnen haalde hij een pistool tevoorschijn. Brooks Douglass zag met eigen ogen hoe zijn ouders werden neergeschoten. Jaren later ontmoet hij in de gevangenis de moordenaar. Wat er toen gebeurde en meer, vertelt hij aan Jim Penner. Het verhaal van Brooks is verfilmd in Heaven’s Rain.Handel in Haïtiaanse weeskindjes...

Campagnemaand
Hart voor Kinderen!

Kinderhandel

Met verdriet in ons hart lazen wij recent een persbericht, waaruit blijkt dat in het geheim tientallen Haïtiaanse weeskindjes werden verkocht aan pedofielen in Duitsland...
Hart voor Kinderen heeft 48 kinderen van dit afschuwelijke lot kunnen redden.
Maar er zijn er nog zoveel meer...

U kunt het verschil maken! Dat is onze hartenkreet.
Klik hier om kinderen te redden van een vreselijk lot.

 

[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Vindt u bidden moeilijk?

Dit boekje kan u helpen!

Positieve gebeden

van Ds. Schuller

Positieve Gebeden

Positieve gebeden voor een leven vol kracht is een bloemlezing van de meest krachtige gebeden die ik de afgelopen 60 jaar als dominee, persoonlijk en in elk denkbare situatie heb gebruikt. Ik besloot deze gebeden uit te geven in de hoop dat elk ervan uw geloof zal versterken op die momenten in het leven dat het erop aankomt.”

Slechts € 6,95

Bestel hier!

MEI SPECIAL

Alleen voor u
als e-mailabonnee!

Nu voor slechts
€ 9,95

Ontdek Gods richting
voor uw leven

Ontdek Gods richting

Dit boek kan u helpen bij het
vinden en verwezenlijken van uw persoonlijke roeping. Dit zou wel eens de grootste uitdaging in het leven kunnen zijn. Ontdek dat het leven een reis is in plaats van een doel op zich, een weg waarop uw unieke individualiteit in Gods ogen zich zal blijven ontvouwen.

Normaal € 14,95
Speciaal voor u: € 9,95

Bestel hier!

Kortingscode: ontdek


Met Hour of Power in de voetsporen van Paulus

Paulusreis

Klik op het plaatje voor meer informatie!

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-