GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 29 2011

 

Beste vriend(in),

Vindt u het moeilijk om het beste in mensen te zien? Dan raden wij u aan om aanstaande zondag te kijken. Laat u uitdagen en bemoedigen door de preek van Robert V. Schuller en twee prachtige getuigenissen. Van harte welkom bij Hour of Power!


Robert V. SchullerZie het mooie in mensen

Vindt u het moeilijk om het mooie in mensen te zien? Heeft u de neiging mensen op hun uiterlijk of gedrag te beoordelen? Luister dan zondag naar Robert V. Schuller. Hij zal u vertellen hoe u het beste kunt zien in mensen en op die manier de wereld kunt veranderen. Deze wereld heeft geen Hollywood-mensen nodig, maar christenen die ware schoonheid en ware liefde kunnen zien.Joop van Ooijen en Henk VlotNederlands eerste dakevangelist

Het ‘Jezus redt’ dak is breed uitgemeten in de media. Eigenaar van het dak, Joop van Ooijen, is  Nederlands eerste dakevangelist. Het woord werd bijna gekozen als hét nieuwe woord van 2010. Henk Vlot liep rond met een groot geheim. Tot hij ten einde raad was en de hulp van Joop van Ooijen en zijn team inschakelde. Henks jarenlange pornoverslaving komt aan het licht. Een boeiend interview in de serre van Jan van den Bosch!
Louis ZamperiniOlympisch atleet wordt krijgsgevangene

Toen hij in 1936 een sensationeel snelle ronde liep op de Olympische Spelen werd hij uitgenodigd Hitler een hand te geven. Louis Zamperini heeft ook een andere kant van Hitler gezien toen hij in de Tweede Wereldoorlog krijgsgevangene werd. Zijn vliegtuig stortte neer en nadat hij bijna 50 dagen op een vlot had doorgebracht, werd hij gered door de vijand. Ze brachten hem naar een afschuwelijke plek. Louis vertelt zijn bewogen levensverhaal aan Sheila Schuller Coleman.

Met Hour of Power
in de voetsporen
van Paulus


Paulusreis

Klik op het plaatje voor meer informatie![Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Hour of Power
heeft u nodig!

Hour of Power verkondigt elke week Gods boodschap van liefde: God loves you and so do I. We hebben uw hulp nodig om dit te kunnen blijven doen.

Word daarom nu donateur en ontvang GRATIS dit prachtige medaillon

Medaillon
Medaillon

Een prachtig medaillon met een geweldige waarheid: I am with you always!

Het medaillon wordt geleverd in een zilverkleurig geschenkzakje met kaartje waarop de Goede Herder staat afgebeeld en de tekst uit Psalm 23: 'Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis; ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.'

Word nu donateur en ontvang dit prachtige geschenk GRATIS!

JULI SPECIAL

Bijbels Dagboek
Hours of Power


Normaal € 29,95

nu slechts
€ 14,95!

Hours of Power

Hours of Power is een dagboek met 365 inspirerende meditaties, samengesteld uit het allerbeste van ds. Schullers bijna veertig boeken. De leather bound kaft is bedrukt met gouden letters en de dikte van de 365 pagina’s (goudsnede!) voelt prettig aan. Voor het gemak zit er zelfs een praktisch leeslint in… Dit boek is gemaakt voor intensief gebruik, dag na dag, jaar na jaar: een levensgezel!

Normaal € 29,95
Speciaal voor u: € 14,95

Bestel hier!

Kortingscode: power

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-