GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 31 2011

 

Beste vriend(in),

Of u nu op vakantie bent of thuis, we hopen dat u geniet van de zomer. Hour of Power helpt u een handje met elke zondag weer een bemoedigende en inspirerende uitzending, die u vanwege de zomerperiode bekend kan voorkomen. Maar ook in dat geval wil God tot u spreken! Misschien wel opnieuw met een zelfde boodschap. Ook komende zondag is Hour of Power weer op de buis met een preek van Robert V. Schuller. Wie u ook bent en wat u ook doet: Jezus vindt u meer dan goed genoeg! Van harte welkom bij Hour of Power!


Robert V. SchullerJezus gelooft in u!

Voelt u zich wel eens afgewezen? Denkt u soms dat u niet goed genoeg bent? Dan heeft Robert V. Schuller een prachtige boodschap voor u! Hij legt u uit hoe bijzonder het was dat Jezus als rabbi tegen vissers zei: Volg Mij. Mensen die door andere rabbi’s waren afgewezen, waren voor Jezus wel goed genoeg. Dat geldt ook voor u. Jezus gelooft in u en zegt tegen u: Volg Mij!

Nieuwe TV-opnames met ds. Robert Schuller junior!

Geniet u ook zo van de preken van Robert V. Schuller? Misschien was u wel bij de TV-opnames vorig jaar. Op 22 en 24 oktober gaan we opnieuw tien preken met hem opnemen. Reserveer deze dagen alvast in uw agenda en houd de uitzendingen en de nieuwsbrieven in de gaten!Bruce CerewDe barre tocht van een oorlogskind

Zijn verhaal begint in Nigeria, waar hij opgroeit bij een liefhebbende moeder en een gewelddadige vader, die hem regelmatig mishandelt. Bruce Cerew ontvlucht zijn gebroken gezin, waarmee een barre tocht is begonnen. Bruce raakt verzeild in burgeroorlogen, vlucht, ontkomt ternauwernood aan de dood en bereikt uiteindelijk Nederland. Gekweld door trauma’s, pijn en angst pleegt hij bijna zelfmoord. Bijna… Nu strijdt hij voor de rechten van kinderen in Afrika met zijn organisatie The Ray of Light. Luister naar Bruce als hij zijn verhaal vertelt aan Jan van den Bosch.Dante GebelZondagmiddag in de Crystal Cathedral

Wanneer de ochtendsamenkomst in de Crystal Cathedral ten einde is, gaan de deuren niet dicht voor de rest van de dag. Om één uur zit de zaal alweer vol met de Spaanse gemeente, één van de snelst groeiende kerken van deze tijd. Voorganger Dante Gebel is te gast in Hour of Power en vertelt aan Sheila Schuller Coleman de geweldige dingen die God in zijn Spaanstalige gemeente doet.

Hour of Power Jubileumconcert
op DV 1 oktober


Jubileumconcert

In oktober vieren we dat Hour of Power 12,5 jaar op de Nederlandse televisie te zien is! Een heuglijk feit waar we op 1 oktober bij stil hopen te staan d.m.v. een speciaal jubileumconcert. Ga snel naar de agenda op onze website voor meer informatie en het bestellen van kaarten![Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

AUGUSTUS SPECIAL

Dubbel CD
Verander uw verdriet
in vreugde


Uw voordeel: 5 euro!

Verander uw verdriet in vreugde

Een unieke dubbel CD vol hoop! De ene CD bevat prachtige liederen uit Glorieklokken en de bundel van Joh. de Heer, waaronder Blijf bij mij Heer, Veilig in Jezus' armen en 'k Heb geloofd en daarom zing ik. Op de andere CD spreekt ds. Schuller een gebed van vertroosting uit. Deze dubbel CD is een troostrijk geschenk, voor uzelf of voor een ander.

Normaal € 14,95
Speciaal voor u: € 9,95

Bestel hier!

Kortingscode: vreugde

(Zolang de voorraad strekt)


Hour of Power
heeft u nodig!

Hour of Power verkondigt elke week Gods boodschap van liefde: God loves you and so do I. We hebben uw hulp nodig om dit te kunnen blijven doen.

Word daarom nu donateur en ontvang GRATIS dit prachtige medaillon

Medaillon
Medaillon

Een prachtig medaillon met een geweldige waarheid: I am with you always!

Het medaillon wordt geleverd in een zilverkleurig geschenkzakje met kaartje waarop de Goede Herder staat afgebeeld en de tekst uit Psalm 23: 'Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis; ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.'

Word nu donateur en ontvang dit prachtige geschenk GRATIS!

Met Hour of Power
in de voetsporen
van Paulus


Paulusreis

Klik op het plaatje voor meer informatie!

Oproep!

Op 9 september verschijnt ter gelegenheid van ons 12,5 jarig jubileum onze speciale Jubileum Nieuwsbrief. Hierin willen wij graag reacties en felicitaties van onze kijkers opnemen*. Wilt u ons uw felicitatie sturen? Mail dan naar onze redactie en neem in uw bericht het volgende op:

Naam en achternaam
Woonplaats
Hoe lang kijkt u al naar Hour of Power?
Wat wenst u Hour of Power toe?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

* Afhankelijk van het aantal inzendingen bepaalt de redactie welke ingezonden reacties geplaatst worden.
-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-